• BIST 9645.02
  • Altın 2417.534
  • Dolar 32.5546
  • Euro 34.7927
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

Başkan Gökçek'den esnafa bir şans daha

Başkan Gökçek'den esnafa bir şans daha
Hat ücretlerini zamanında ödemediği gerekçesiyle araçlarına servis verilmeyen Özbeşler A.Ş.’ye bağlı 85 esnaf, UKOME’den gelen haber ile bayram etmeye başladı.

Özbeşler A.Ş. Başkan Yardımcısı Erol Özdemir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek, esnafımıza bir şans daha verilmesini sağladı. Teşekkürler Melih başkanım” dedi.

Ankara Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) yılın son toplantısını 30 Aralık 2010 tarihinde yaptı. Mümtaz Durlanık’ın başkanlık ettiği UKOME toplantısında; Ankara-Sincan hattında toplu taşımacılık hizmeti veren Özbeşler A.Ş.’ye bağlı 85 esnafın yaşadığı sorun da tartışılarak karara bağlandı. Hat ücretlerini zamanında ödemediği gerekçesiyle yaklaşık 2 aydır araçlarına servis verilmeyen 85 esnaf, biriken borcunu yeni yılın ilk haftasında ödeyerek tekrar çalışmaya başlayacak.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Özbeşler A.Ş. Başkan Yardımcısı Erol Özdemir, kararın esnaf arasında büyük bir mutlulukla karşılandığını söyledi. Aylık araç başı hat ücretinin bin 550 TL olduğunu dile getiren Erol Özdemir, “85 aracımızın hat ücretini 2011 yılının ilk haftası ödeyeceğiz. Araçlarımız ise tekrar çalışmaya başlayacak” dedi.

Yaşadıkları sorunun çözümü noktasında siyasi ve bürokrasilerden de büyük destek aldıklarını dile getiren Özdemir, şöyle konuştu:

“AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı-Ankara Milletvekili Salih Kapusuz başta olmak üzere Ankara Milletvekillerimizden Faruk Koca ve Burhan Kayatürk'de bize büyük destek verdiler. Bürokrasilerimizde bu konuda ellerinden geleni yaptı. Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek, esnafımıza bir şans daha verilmesini sağladı. Yaşadığımız sorunun çözümü noktasında bizden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek olmak üzere milletvekillerimize ve bürokrasilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi. 

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBULHABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim