• BIST 9547.52
  • Altın 2485.113
  • Dolar 32.5035
  • Euro 34.8016
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Başkentgaz'dan sosyal medyadaki iddialara yanıt

Başkentgaz'dan sosyal medyadaki iddialara yanıt
Başkentgaz, doğalgaz sayaçlarının pil değişimlerinin yapılmadığı yönünde sosyal medyada yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Başkent Doğalgaz Genel Müdürlüğünce (Başkentgaz), doğalgaz sayaçlarının pil değişimlerinin yapılmadığı yönünde sosyal medyada yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
AA muhabirinin görüştüğü Başkentgaz yetkilileri, 25 araçlık ve 100 kişilik bir ekiple çalıştıklarını ve müşterilere en geç 12 saatte hizmet verdiklerini bildirdi.
Çubuk ve Kazan gibi merkezin dışında kalan bölgelerde bazı aksamalar yaşanabildiğini ifade eden yetkililer, daha iyi hizmet verebilmek için bir yıl içerisinde teknolojiye 4 milyon lira yatırım yapıldığını ve sistemlerini geliştirmeye devam ettiklerini belirtti.
Pil değişikliklerinin daha hızlı yapılması için çağrı merkezi kurulmasının yanı sıra, özel bir yazılım geliştirildiğini ve bunun takibinin yapılması için Başkentgaz çalışanlarına tablet verildiğini anlatan yetkililer, bu sayede sayaçların pillerinin ne zaman değiştiğini öğrenebildiklerini kaydetti.
Pillerin hepsinin barkodlu olduğunu ifade eden yetkililer, hangi pilin hangi müşterinin sayacına takıldığı bilgisine de sahip olduklarını dile getirdi.
Yetkililer, Başkentgaz'ın son 3 ayda yaklaşık 70 bin sayaca hizmet verdiğini ve 40 bine yakın da sayaç pili değişimi yapıldığını anlattı.
Bu arada, Ankara'da yaklaşık 1,5 milyon doğalgaz abonesi bulunuyor ve abonelerin 1 milyona yakını elektronik, kalan kısmı ise faturalı doğalgaz sayacı kullanıyor.

http://www.ulastirma.com.tr/

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim