• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Başvurular 31 Ekim'e kadar uzatıldı

Başvurular 31 Ekim'e kadar uzatıldı
AveaLabs Kuluçka Merkezi için son başvuru tarihi 31 Ekim 2014'e kadar uzatıldı.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, şirketin Türkiye'de teknoloji alanında faaliyet gösteren girişimci sayısını artırmak amacıyla kapılarını yeni girişimcilere açtığı AveaLabs Kuluçka Merkezi için son başvuru tarihi 31 Ekim 2014 olarak belirlendi.
 
Avea'nın TÜBİTAK'ın çok eksenli destek modeliyle katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek girişimcileri desteklediği "1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı"nın bu yıl açılan 1512 B çağrısında, çağrı ortağı olarak yer alması nedeniyle başvuru süresi ekim ayı sonuna kadar uzatıldı.
 
AveaLabs Kuluçka Merkezi, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe şirket kurmak ve işlerini büyütmek isteyen genç girişimcilere altyapı ve pazarlama kanallarını açmanın yanı sıra projelerini büyütüp geliştirebilecekleri bir ekosistem sunuyor.
 
"www.avealabs.com" adresinden 31 Ekim'e kadar online olarak yapılacak başvurular değerlendirmeye alınarak, kabul edilen girişimcilere Avea'nın olanakları sunulacak. Merkeze kabul edilen genç girişimciler, Avea'nın internet ve intranet altyapısını kullanabilecek, test laboratuvarlarından yararlanırken teknik ve ticari mentörlük almak gibi imkanlara da sahip olacak.
 
İş planları ve performanslarına göre 6 ila 18 aylık bir süre boyunca AveaLabs tarafından sunulan ayrıcalık ve olanaklardan yararlanabilen girişimciler, Avea'nın sektördeki firmalarla ticari işbirliği platformu olan Avea İş Ortaklığı kapsamında da değerlendirilme şansı bulacak.
 
Avea İş Ortaklığı kapsamında değerlendirilecek girişimci firmalar, Kuluçka Merkezi'nden mezun olduktan sonra, Avea İş Ortağı olma şansını yakalayarak geliştirdikleri ürün servis ve platformları Avea müşterilerine sunma olanağı bularak Avea ile ticari ortaklık kurabilecek.
 
Açıklamada yer alan bilgilere göre, Avea İş Ortaklığı Programı kapsamında sunulan diğer fırsatlardan bazıları da şunlar:
 
"Aveaisortagi.com sitesinde Avea İş Ortağı olarak yer alma, Avea İş Ortağı olarak sektörde referans olanağı.
 
'Avea Platin İş Ortağı', 'Avea Gold İş Ortağı' ve ya 'Avea İş Ortağı' kategorilerine performansa göre dahil olarak, avantajlarından faydalanma olanağı.
 
İş ortaklarının kurumsal ve sektörel gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen 'Avea İş Ortağı Akademisi'ne katılma olanağı.
 
Avea İş Ortağı Fayda Paketleri kapsamında Avea İş Ortaklarına sunulan özel indirimlerden yararlanabilme olanağı.
 
Avea İş Ortağı kapsamındaki Eğitim, Etkinlik, Konferans ve Bilgilendirme toplantılarına katılma olanağı.
 
Avea İş Ortağı Prim Programı ile ticari hedef ve performans doğrultusunda ek gelir kazanma olanağı."
 
Avea, aynı zamanda TÜBİTAK tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda, 2. aşamaya devam etmesi uygun bulunan girişimcilere de Avea Kuluçka Merkezi'nin kapılarını açacak.
 
Girişimcilerin iş fikirlerini sunduğu, 1512 Programı kapsamında Avea adına, "telekom, bilişim ve şebeke ekipmanları optimizasyonu, yenilikçi uygulama ve servis geliştirilmesi", "büyük veri işleme/anlamlandırma teknolojileri" ve "M2M (Makineler Arası İletişim) teknolojileri" olmak üzere üç ayrı başlık altında açılan çağrı konularına 16 girişimci başvurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim