• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Batman Havaalanı'na otobüs seferi başladı

Batman Havaalanı'na otobüs seferi başladı
Batman Belediyesi ihtiyaç üzerine uçakların iniş ve kalkış saatlerine göre Batman Havaalanı'na dün itibariyle otobüs seferleri düzenlemeye başladı.

Batman Havaalanı'na otobüs seferleri başladı

Batman Belediyesi ihtiyaç üzerine uçakların iniş ve kalkış saatlerine göre Batman Havaalanı'na dün itibariyle otobüs seferleri düzenlemeye başladı.

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Otobüs işletme Şefliği 24 Eylül tarihinden itibaren Batman Havaalanı'na otobüs seferleri düzenleyeceğini açıkladı. Bir süredir bu konuda çalışma yürüten Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Otobüs Şefliği, hava yoluyla seyahat eden çok sayıda vatandaşın havaalanına gitme konusunda yaşadığı araç sıkıntısını gidermek amacıyla bugünden itibaren Batman Havaalanı'na otobüs seferlerine başladı.
Belediye otobüslerinin hareket saati ve güzergahlarını belirleyen İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Otobüs İşletme Şefliği, otobüslerin Anadolu Jet, Türk Hava Yolları ve Turkuaz firmalarına bağlı uçakların iniş ve kalkış saatine göre hareket edeceğini belirtti. Buna göre belediye halk otobüsleri her gün, belediyenin önünden sabah saat 09.40 ile öğleden sonra 14.30 saatleri arasında hizmet verecek.

İşletme Şefliği'nden yapılan açıklama ise şöyle:

"İşletme Şefliğimiz tarafından her gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere 24 Eylül tarihinden itibaren havaalanına otobüs seferlerine başladık. Belediye önünden havaalanı yolcularını alacak olan otobüslerimiz ayrıca Yılmaz Güney, Sivil Savunma, ve Grosmar önündeki duraklardan da yolcu alacaktır. Aynı şekilde otobüslerimiz Batman'a hava yoluyla gelen yolcuları da havaalanından alıp son durak olarak Belediye önüne kadar getirecektir."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim