• BIST 9762.12
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Bayramda Midilli'ye günlük feribot seferi

Bayramda Midilli'ye günlük feribot seferi
Bayram Ayvalık'tan Midilli Adası'na yolcu taşıyan iki feribot firması arife gününden başlayıp, bayram süresince sefer sayısını arttırdılar.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden, Yunanistan'ın Midilli Adası'na Ramazan Bayramı öncesinde yoğun bir talebin olduğu öğrenildi.

Bayram nedeniyle ilçede Midilli Adası'na yolcu taşıyan iki feribot firması arife gününden başlayıp, bayram süresince sefer sayısını arttırmasına rağmen yoğun talebi karşılamakta zorlandıkları belirtildi. Ayvalık'tan; Yunanistan'ın Midilli Adası'na yolcu taşıyan Turyol ve Jale Turizm adını taşıyan firmaların verilerine göre; Bayram arifesinde başlayacak olan günü birlik, üç gün iki gece ve haftalık olmak üzere düzenlenen seferlere ilginin oldukça yoğun olduğu gözleniyor.

Her iki firmanın yetkililerinden alınan bilgiye göre; bayram süresince Midilli-Ayvalık arasında her gün sabah; öğle ve akşam olmak üzere üçer sefer yapılacağı ve bu seferlerin daha şimdiden dolu olduğu belirtildi:

Buna göre; Turyol firmasının 300 kişilik feribotu ile Jale Turizmin; 650 ve 300 kişilik iki feribotuyla gerçekleşeceği belirtilen seferlerde bayram süresince toplam 15 bin kişinin Midilli'ye götürülmesi planlanıyor.

GEÇEN SENENİN REKORUNUN KIRILMASI HEDEFLENİYOR

Talebin yoğunluğu nedeniyle ek seferler düzenlenmesinin de gündeme geldiği Ayvalık'ta, geçen yıl rekor seviye ulaşan Türk'lerin Yunanistan'ın Midilli adasında bayram tatilini geçirmek istemesine ait talebin bu yıl geçen seneyi de aşması bekleniyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim