• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Begüm Yatçılık'ın yükselişi sürüyor

Begüm Yatçılık'ın yükselişi sürüyor
Türkiye’ye gelen zenginlerin ve ünlülerin yatlarına hizmet veren Begüm Yatçılık, 15’inci kuruluş yıldönümünü Kuşadası Setur Marina’da kutladı.

 

Türkiye’ye gelen zenginlerin ve ünlülerin yatlarına hizmet veren Begüm Yatçılık, 15’inci kuruluş yıldönümünü Kuşadası Setur Marina’da kutladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Doğulu, küçük bir ofiste tek başına başladığı yatçılık alanında bugün geldikleri noktayı anlattı. Doğulu, “15 yıl önce babamın desteği ile Kuşadası’nda küçük bir ofiste işe başladım. Bezmedik, uğraştık, didindik, kendimizi yurt dışında kanıtladık. Bugün Türkiye’de 8 tane ofisimiz var” dedi.

2005 yılında Bodrum’da Barka Tersanesi’ni kurduklarını kaydeden Doğulu, 39-40 metre boyunda altı tekneyi denize indirdiklerini, 60 teknenin de bakım onarımını yaptıklarını söyledi. Selçuk’un Şirince Köyü’nde de, “Kendim nasıl bir tesis istiyorsam onu yapacağım” diyerek Markis Konakları adı altında butik otel açtıklarını hatırlatan Doğulu, şimdi de Papazın Evi’ni aldıklarını anlattı.

DOKUZUNCU FİRMA

Geçen yıl İhracatçılar Birliği’nin Türkiye’nin dokuzuncu yat imal edip ihraç eden firması olarak Begüm’ü seçtiğini anlatan Doğulu, “Bunlar bizim için çok büyük başarılar. Bunları tek başına yapmadım. Bunları yaparken muavin koltuğunda ucuz olsun diye yolculuk yapan çalışanlarım oldu” dedi. Doğulu, daha sonra firma çalışanlarından Aysun Şengül, Mustafa Dönmez, Aylin Arıbaş ve Suat Saraç’a plaket ve hediye verdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim