• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Belediye otobüsü kamyonetle çapıştı

Belediye otobüsü kamyonetle çapıştı
Kağıthane'de kontrolden çıkan bir belediye otobüsü, karşı yönden gelen bir cip ve kamyonetle çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza sırasında belediye otobüsünde yolcu bulunmaması büyük bir faciayı önledi.
Kaza, saat 22.00 sıralarında Cendere Caddesi Göktürk istikametinde meydana geldi. iddiaya göre Hakan Hattısarı yönetimindeki 29B sefer sayılı Levent-Fatih Sultan hattında çalışan 34 TP 8581 plakalı belediye otobüsü yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Adnan Kaya yönetimindeki 34 GY 2264 plakalı ciple çarpıştı.
O sırada ciple aynı istikamette ilerleyen Salih Yıldırım yönetimindeki 27 E 6215 plakalı kamyonet ise duramayarak cipe çarptı. Kazada cip sürücüsü Adnan Kaya ve kamyonette bulunan Murat Çakan yaralandı. Kaza sırasında belediye otobüsünde yolcu bulunmaması büyük bir faciayı önledi.
Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cip içinde sıkışan Adnan Kaya, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı.
Yaralılar, olay yerindeki ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazaya karışan kamyonet sürücüsü Salih Yıldırım, içinde yolcu bulunmayan belediye otobüsünün kontrolden çıkarak cipe çarptığını, kendisinin de duramayarak cipe çarptığını söyledi.
Kaza nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapatıldı. kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim