• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Belgrad'a uçmak Flydubai ile çok hesaplı

Belgrad'a uçmak Flydubai ile çok hesaplı
Havacılık Sektörü'nde “Yılın Düşük Maliyetli Havayolu” seçilen flydubai, Doğu ve Orta Avrupa ağını 12'ye genişletti.

BELGRAD’A UÇMAK flydubai İLE ARTIK ÇOK HESAPLI

 

Havacılık Sektörü'nde “Yılın Düşük Maliyetli Havayolu” seçilen flydubai, Doğu ve Orta Avrupa ağını 12'ye genişletti. Sırbistan’ın Beyaz Kenti Belgrad’a da direkt uçuş başlatan havayolu şirketi, uluslararası güzergah ağını giderek güçlendiriyor.

 

Dubai'nin önde gelen düşük maliyetli havayolu flydubai, güzargahını günden güne genişletiyor. 46’ncı destinasyonu olarak Sırbistan’ın beyaz kenti Belgrad’a hizmet başlatan flydubai, Orta ve Doğu Avrupa’da 12’nci destinasyonunu kazanmanın gururunu yaşıyor. Bu yeni güzergah, flydubai'nin Sırbistan pazarına girişini başlatırken, şirketin Körfez İşbirliği Konseyi, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Hindistan Yarımadası, Asya ve Avrupa'nın sınır bölgelerine yayılmış 27 ülkede 46 destinasyona ulaşmış olan uluslararası güzergah ağını daha da güçlendirdi.

Ekonomi ve Bölgesel Gelişim Bakan Yardımcısı Jelena Marjanovic'in de aralarında bulunduğu üst düzey Sırp hükümet temsilcilerinin katıldığı resmi bir basın toplantısında konuşan flydubai CEO’su Ghaith Al Ghaith, “Bu önemli fırsattan faydalanarak, Sırp otoritelerine olan minnettarlığımı bir kez daha dile getirmek isterim. Onların güçlü destekleri sayesinde BAE bugün pek çok kişiye cazip gelen bir destinasyona bağlandı. Biz de dünyanın en heyecan verici destinasyonlarından birine düşük maliyetli ve direkt bağlantı sağlıyor olmaktan dolayı heyecan içindeyiz. Bu yeni güzergah BAE'nin tatil ve iş amaçlı yolcularına şehrin pek çok avantajının keyfini çıkarıp şehri deneyimleme fırsatı sunuyor. Aynı zamanda bu yeni uçuşların Dubai'de sayıları 5000'e varan güçlü Sırp cemiyetine vatanlarındaki arkadaş ve ailelerini ziyaret etmelerinde kolaylık sağlayacağını umuyoruz” şeklinde konuştu.

 

BAE İtalya ve Sırbistan Elçisi Sayın Abdülaziz Al Shamsi de, “Bu yeni bağlantı, BAE ve Sırbistan arasındaki iş ve turizm ilişkilerini geliştirmekte büyük bir rol üstlenecektir. Belgrad ziyaretçilerine pek çok sunan bir şehir, fakat Sırp vatandaşlarının BAE'ni ziyaret etmeleri için bugün yüksek kalitede ve düşük maliyetli bir seçeneğe sahip olmaları da önemlidir,” dedi.

Dubai Havalimanları İletişim ve Uluslararası İlişkiler ESVP'si ve BAE Parlamentosu üyelerinden Jamal Al Hai, “BAE her zaman yeni fırsatlara açık olmuştur ve bugünden itibaren Sırbistan ile daha yakın ilişkiler içinde çalışmayı dört gözle beklemeye başlayabiliriz. Bu, ülkelerimiz arasındaki güçlü ilişkileri daha da ilerletmek için atılmış bir başka adımdır ve BAE hükümeti adına flydubai ve Sırp otoritelerini bu yeni direkt hizmeti başlatmalarından dolayı kutluyorum” dedi..

www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim