• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Bergsen Marin, Avrasya Boat Show'da

Bergsen Marin, Avrasya Boat Show'da
Bergsen Marin’in distribütörlüğünü yaptığı Kanadalı RIB üreticisi Grand’ın son modeli olan Grand Golden Line G650, ilk kez Avrasya Boat Show 2014’de zevk, sürat ve emniyet tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Bergsen Marin’in distribütörlüğünü yaptığı Kanadalı RIB üreticisi Grand’ın son modeli olan Grand Golden Line G650, ilk kez Avrasya Boat Show 2014’de zevk, sürat ve emniyet tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Linetti, Clear, Ranieri, Nuova Jolly ve Grand markalarının Türkiye distirübütörlüğünü üstlenen Bergsen Marin, 15-23 Şubat 2014 tarihleri arasında düzenlenen Boat Show’da ilk kez sergilenmek üzere, Kanadalı RIB üreticisi Grand’ın son modeli olan Grand Golden Line G650’ı Türkiye’ye getirdi.
 
Grand botlarının yeni en büyük modeli Golden Line G650, Kasım ayında yapılan testlerin ardından ilk kez Boat Show 2014’de sergileniyor. G650, gözalıcı rollbarı, kayak çeki mapaları ve büyük boy kayak takımlarının sığabileceği kapalı hacimleri ile su sporu sevenlerin beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. U şeklindeki oturma grubu, Hypalon tüpü, portatif masası, geniş güneşlenme alanı ise G650’nin diğer önemli özellikleri olarak ön plana çıkarken, deniz tutkunları G650’ye çok cazip fiyatlarla sahip olabiliyor.
 
Ayrıca Grand İnternational kalitesi ile Grand Regatta 370S modeli, hem kürek, hem yelken, hem de motorlu seyir için kompakt çözüm sunan yeni bir dinghy olarak Türkiye’de ilk kez bu fuarda Bergsen Marin standında sergileniyor.
 
Bu aksesuarlar Türkiye’de ilk
 
Tekne ve botların haricinde, deniz tutkunlarına aksesuar/ekipman alanında da hizmet vermeye başlayan Bergsen Marin, Hollanda imalatı olan güverte kaplama malzemesi üreticisi Stazo Marine Equipments, Tender ve Jetski lifti imal eden İsveçli Presto Marine Lifts, hareketli pasarella, platform ve transformer üreticisi İtalyan GZ, Carbon katlanır pasarella üreticisi Cap Polymer ve paslanmaz hatch –lumboz üreticisi Amare firmalarının ürünlerini de Avrasya Boat Show 2014’de tekne severlerin beğenisine sunuyor.
 
Bergsen Marine Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bergsen, Linetti, Clear, Ranieri, Nuova Jolly ve Grand markalarının Türkiye temsilciliğini sürdürdüklerini belirterek, “Bergsen Marin olarak kalitemizden taviz vermeden hızla büyümeye devam ediyoruz. Her yıl yeni modelleri Türkiye pazarına getirerek, deniz severlere yeni alternatifler sunuyoruz. Deniz tutkunları, istedikleri her türlü özelliğe sahip tekne ve botları Bergsen Marin’den çok cazip fiyat seçenekleriyle temin etme imkanı buluyor. Şimdi de tekne ve bot aksesuarlarını ürün portföyümüze ekleyerek, onların bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Fuarda sergilediğimiz ürünler de geniş ürün alternatiflerimizin bir göstergesidir” dedi.   
 
Deniz tutkunları Bergsen Marin’in standında ayrıca Nuova Jolly Prince 35 Stern Drive RIB, NuovaJolly Prince 21RIB, Linetti27,5 Motorboat, Clear Aquarius EFB Cabin ve Clear Taurus Motorboat, Ranieri İnternational CLF 30 ve Shadow 30 Motorboat modelleri ile Grand Golden, Silver, Corvette Regatta modelleri ve Aer marine 270 Cabrio şişme bot modellerini yakından inceleme fırsatını da bulacaklar.
 
Grand Golden Line G650

 
Tüp kalitesi : Hypalon veya PVC
Tam Boy: 650 cm
Genişlik: 265 cm
Tüp Çapı: 55 cm
Ağırlık: 750 kgs
Taşıma Kapasitesi: 12 Kişi
Maksimum Motor Gücü: 200 Hp
Kategori: C
Sürat: Bot üzerinde 4 Kişi 150 Hp motor ile 44 knot

bergsen1.jpg

bergsen2.jpg

bergsen3.jpg

bergsen4.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim