• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Beşiktaş'ta Tamer Kıran istifa etti!

Beşiktaş'ta Tamer Kıran istifa etti!
Beşiktaş'ta Orduspor maçında yaşanan olaylar masaya yatırıldı. Toplantının ardından Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran istifa etti.

 

Beşiktaş'ta, Orduspor maçında İnönü Stadı'nda yaşanan olaylar nedeniyle "Futbol Şubesi" acil koduyla toplandı. Toplantının ardından Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran istifa etti. Kıran yazılı basın açıklaması yaparak görevini bıraktığını açıkladı.

Yönetim apar topar toplandı

Umre dönüşünde sabah yöneticileriyle, Ahmet Nur Çebi'nin Altunizade'deki Kaptan Şirketler Grubu'nun binasında buluşan Başkan Fikret Orman, beyazlar içindeydi. Adeta "beyaz sayfa açıyorum" dercesine beyaz gömlek ve pantolon giyen Orman, 10 dakika önce açıklama yapmadan güler yüzle ayrıldı.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin açıklaması

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu sabah Başkan Fikret Orman, Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ve komite üyesi Deniz Atalay ile yaptıkları toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamada bulundu. Çebi toplantıda Orduspor maçının ardından yaşanan kavgayı değerlendirdiklerini söyledi. Çebi ayrıca yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Beşiktaş'ta yönetim yoktur' açıklamasına gönderme yaparak "Her ne kadar Levent Erdoğan yönetim yok dese de, yönetimimiz var ve fiilen çalışıyoruz. Başkan bu sabah Umre ziyaretinden geldi. Öncelikle ziyaretini kutladık. Daha sonra yaşanan olayları değerlendirdik. Yaşanan olaydan dolayı hepimiz üzgünüz. Sadece başkan değil, tüm camia üzgünüz. Kulübü beraber idare ediyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim