• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Beşler Turizm filosuna 50 adet Ford Cargo

Beşler Turizm filosuna 50 adet Ford Cargo
Kamyon pazarında 53 yıllık tecrübeye sahip Ford Otosan tarafından, satışa sunulduğu tüm pazarların standartlarına uygun olarak tasarlanıp geliştirilen Ford Cargo 1846T çekici, Kocaeli Çayırova’da faaliyet gösteren Beşler Turizm Taşımacılık firması tarafın

 

Beşler Turizm, filosunu “2013 Uluslararası Yılın Kamyonu Üçüncüsü” ödülüne sahip 50 adet Ford Cargo 1846T ile büyüttü. Ford Cargo 1846T çekicilerin 30 adetlik ilk partisi, firmanın Şekerpınar Çayırova’daki tesislerinde Ford Otosan Kamyon Türkiye Satış Müdürü Berk Mumcu, Ford Otosan Kamyon Satış Bölge Müdürü Murat Bakış, Otokoç Otomotiv yöneticileri İsmail Yılmaz ve Cem Akkaya tarafından törenle Beşler Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Günay’a teslim edildi. Törene, Beşler Turizm’in Genel Müdürü Hasan Arabacı, Finans Müdürü Aynur Ok, Operasyon Müdürü Adnan Alpergün ve çalışanlar da katıldı.
 
Törende bir konuşma yapan Yüksel Günay, bir ay boyunca test ettikleri Ford Cargo 1846T çekicilerin özellikle yakıt tüketiminden son derece memnun kaldıklarını, filolarında bulunan markalar arasında en rekabetçi yakıt tüketimine Ford Cargo 1846T’nin sahip olduğunu gördükten sonra alım kararı verdiklerini söyledi.
 
Ford Otosan Türkiye Satış Müdürü Berk Mumcu da konuşmasında, yoğun rekabet içindeki sektörde Ford Cargo 1846T’lerin düşük yakıt tüketimi, 60.000 km bakım aralığı ve düşük işletme maliyetleri ile kullanıcılarına büyük kazançlar sağladığını belirtti. Mumcu, “Yeni Ford Cargo 1846T Çekicinin DNA’sı ‘Güç, Verimlilik, Dayanıklık ve  Konfor’ üzerine kuruldu. Sektör talepleri doğrultusunda 460PS gücü, İntarder opsiyonu, 4 Nokta Havalı Kabin Süspansiyonu, Standart Kliması, Otomatik Vites seçeneği   ile rekabetçi, talepleri karşılayan bir araç ürettik. 1846T çekicimiz, standart olarak bulunan Yokuş Kalkış Desteği, ESP/ Elektronik Denge Kontrol, EBS, intarder opsiyonu ile sunulan Akıllı Fren Sistemi  ile taleplerin ve  sınıfının ötesine geçti” dedi.
 
Ford Cargo, pazarda iki farklı çekici modeliyle yer alıyor
 
Ford Otosan, çekici segmentinde iki ürün ile pazarda yer alıyor. Başarılı satış grafiği yakalayan ve yurtiçi nakliyeciler ile hafriyatçılar tarafından yoğun talep gören mevcut 1838T çekicinin üretimi devam ederken, 2013 Uluslararası Yılın Kamyonu Ödülü Yarışması’nda 3.lük ödülü alan yeni nesil 1846T çekici de uluslararası ve yurtiçi nakliye sektörünü hedefliyor.  1846T,  fiyat olarak 1838T çekicinin üstünde konumlandırılıyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim