• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

BHY, 3 ay içinde seferlere başlayacak

BHY, 3 ay içinde seferlere başlayacak
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Bursa Hava Yolları'nın (BHY) en geç 3 ay içerisinde seferlere başlayacağı bildirildi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Bursa Hava Yolları'nın (BHY) en geç 3 ay içerisinde seferlere başlayacağı bildirildi.
 
Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şirket kuruluş işlemleri tamamlanan Bursa Hava Yolları'nın en geç 3 ay içerisinde uçuşlara başlayacağını duyurdu.
 
Bursa'nın son dönemde yaptığı atılımlarla ayrı bir vizyon, ayrı bir güzellik ortaya koyduğunu ifade eden Altepe, Bursa-İstanbul arasında seferler düzenleyen Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) şimdi de Tekirdağ'ın Avşa Adası'na yolcu taşıdığını belirtti.
 
Karada, havada ve denizde Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini her yere götürmek için yoğun çaba sarfettiklerini vurgulayan Altepe, "İşte BUDO gemilerimiz her tarafa ulaşıyor. İzin alabildiğimiz her yere gidiyoruz. Gemi sayımız her geçen gün artıyor. Bu hafta, Tekirdağ'ın Avşa Adası'yla Mudanya arasında seferlere başladık. Sırada Marmara Adası ve diğerleri var. Bizim için sınır yok" dedi.
 
Altepe, Büyükşehir Belediyesinin iştiraki BURULAŞ şirketi tarafından SeaLife markasıyla başlatılan Bursa-İstanbul arası deniz uçağı seferlerinin de artması için yeni uçaklar ayarlandığını kaydederek, yine Büyükşehir Belediyesince kurulan BHY'nin de ilk uçakların gelmesiyle en geç 3 ay içerisinde seferlere başlayacağını bildirdi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim