• BIST 9524.59
  • Altın 2522.673
  • Dolar 32.5237
  • Euro 34.5672
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Bilal Ekşi'den pilotlara mesaj yayımlandı

Bilal Ekşi'den pilotlara mesaj yayımlandı
Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, 26 Nisan Pilotlar Günü’nü kutlayan bir mesaj yayınladı.

 

TALPA’nın özellikle pilotların yorgunluğuna dikkat çekilen bildirisinden sonra yayınlanan Bilal Ekşi’nin mesajında şöyle denildi:
 
Havacılığın en temel ve vazgeçilmez unsuru olan, üstlenmiş oldukları sorumlulukla uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinin ayrılmaz parçası olan değerli pilotlarımızın 26 Nisan Pilotlar Günü’nü şahsım ve Genel Müdürlüğümüzün tüm çalışanları adına en içten dileklerimle kutluyorum.
 
Uçak ve yolcu trafiğinde yaşanan gelişmeler doğrultusunda çok daha büyük özveri ile görevlerini ifade etmek durumunda kalan pilotlarımızın sivil havacılığımızın elde etmiş olduğu başarılardaki payı çok büyüktür.
 
Sektörümüzün yazdığı başarı hikayesinde ana paydaşlardan biri olarak bizleri güven içinde uçuran, yolculuklarımızı emniyet içinde geçirmemize neden olan pilotlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
Uluslararası standartlar çerçevesinde pilotlarımıza yönelik yürüttüğümüz düzenlemeler konusunda verdikleri destekten ötürü de tüm pilotlarımıza ve ilgili meslek kuruluşumuz olan TALPA’ya bu önemli gün vesilesiyle ayrıca teşekkür ederek, yakın işbirliği içindeki çalışmalarınızın artarak devam etmesini diliyorum.
 
Büyük sorumluluk gerektiren bu onurlu görevi yerine getiren pilotlarımızı bir kez daha kutluyor, uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden ödün vermeden daha nice başarılı uçuşlar gerçekleştirmeleri temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
Bilal EKŞİ
 
Sivil Havacılık Genel Müdürü
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim