• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

‘Bilgili’ler TAV’dan sertifikalarını aldılar

‘Bilgili’ler TAV’dan sertifikalarını aldılar
TAV Havalimanları işbirliği ile düzenlenen Kurumsal İletişim Sertifika Programı tamamını tamamlayan öğrenciler düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

‘Bilgili’ öğrenciler TAV’dan sertifikalarını aldılar

TAV Havalimanları işbirliği ile düzenlenen Kurumsal İletişim Sertifika Programı tamamını tamamlayan öğrenciler düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

TAV Havalimanları ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Kariyer Merkezi işbirliği ile 2010–2011 eğitim döneminde gerçekleştirilen “Kurumsal İletişim Sertifika Programı”nı tamamlayan öğrenciler törenle sertifikalarını aldılar.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kariyer Merkezi ve TAV Havalimanları işbirliği ile düzenlenen Kurumsal İletişim Sertifika Programı tamamını tamamlayan öğrenciler düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü’nde gerçekleştirilen ve İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi 3’üncü ve 4’üncü sınıfından 25 öğrenci katıldığı Kurumsal İletişim Sertifika Programı ile şirketlerin yakın dönemde büyük bir hızla yapılandırdıkları kurumsal iletişim bölümlerinde çalışacak iletişimcilere TAV Havalimanları özelinde edinilen bilgi birikimini aktarmak, sektöre adım atarken pratik yaklaşımlar kazanmalarına destek olmaktı. “Kurumsal İletişim Sertifika Programı” ile 360 derece iletişim becerileri ve algıları gelişmiş iletişimcilerin mesleğe kazandırılması hedeflendi.

Eğitim programı boyunca katılımcı öğrencilere, kurumsal İletişim alanında gerçekleştirilen medya ilişkileri, etkinlik yönetimi, yaratıcı çalışmalar, medya satın alma, sponsorluk, kurumsal sosyal sorumluluk, sosyal medya yönetimi konuları hakkında bilgiler aktarıldı. Simülasyonlar ile drama tekniği uygulamalarının yer aldığı programda, örgün eğitim kapsamında alınan akademik bilgilere pratik uygulamalarla destek olunması sağlandı. İş hayatının içinde yaşanan örneklerin masaya yatırıldığı, güncel proje ve çalışmaların paylaşıldığı eğitimlerde öğrencilerin katılımı yıl boyunca oldukça yüksek seviyede gerçekleşti.

Sertifika töreninde konuşma yapan TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, TAV Grubu olarak kurumlarını yönetirken en önem verdikleri konunun etkili iletişim becerileri olduğunu ve çalışanlarından beklentilerinin iletişim kanallarını her zaman açık tutmaları ve kurumun inovasyon temeline dayanan DNA’sına uyum sağlamaları olduğunu belirtti. Şener bu işbirliği ile ilgili olarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Yılda 50 binin üzerinde iş başvurusu alan TAV Grubu bünyesinde yetkinliklerini geliştirmiş, iyi yetişmiş insan kaynaklarına her zaman kapılarımız açık... Bireysel gelişimin önemi çerçevesinde çağın son yeniliklerini gerek eğitimler gerek ise seminerlerle takip eden bir CEO olarak, özellikle son dönemde kurumların iç bünyesinde yapılandırdıkları “kurumsal iletişim birimlerini” çok önemsiyorum. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin desteğiyle bu platformda havalimanı işletmeciliğini Türkiye’ye getiren lider marka TAV olarak öncülük etmekten gurur duyduk. Dileğimiz bugün sertifika almaya hak kazanan arkadaşlarımızın hayatlarının her döneminde aldıkları eğitimi kendi adlarına dönüm noktası olarak görmesidir.”

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu da sertifikalarını alan öğrencileri kutlayarak, Bilgi’nin yüksek duvarları olmasını istemediklerini belirtti. Prof. Dr. Nalçaoğlu bu programla ilgili olarak şunları kaydetti: “Üniversite-sektör ilişkileri bakımından İletişim Fakültesi olarak pek çok adım attık, atmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin en seçkin kurumlarından olan TAV ile işbirliğimiz gurur verici bir sonuç verdi. Kurumsal İletişim alanında ortaya çıkan ve yararlananlar için büyük önem taşıyacak olan sertifika programına katkı veren herkese, başta TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sayın M. Sani Şener’e ve TAV Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’ne şükranlarımı arz ediyorum.

TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül tarafından verilen eğitime yüzde 80 oranında katılım gösteren ve dönem sonu projesinde başarı sağlayan öğrenciler TAV Grubu şirketlerinde staj imkanı kazandı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim