• BIST 9524.59
  • Altın 2499.059
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8021
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

BİM market, cep operatörlüğüne soyundu

BİM market, cep operatörlüğüne soyundu
Temel gıda ve tüketim malzemeleri işinde indirim marketleri dünyasının iddialı oyuncusu BİM, cep operasyonunu başlattı. Aboneleri BİMcell markalı hatlarla 6 saniyesi 1 kuruşa konuşturacak

Cep operatörlüğüne soyundu market rafında abone avında

Temel gıda ve tüketim malzemeleri işinde indirim marketleri dünyasının iddialı oyuncusu BİM, cep operasyonunu başlattı. Aboneleri BİMcell markalı hatlarla 6 saniyesi 1 kuruşa konuşturacak.

Cep telefonu operatörleriyle anlaşarak, mobil iletişim sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan ‘sanal operatörlük’ alanında sürpriz bir oyuncu devreye girdi. İndirim marketleri kategorisinin en büyük oyuncusu BİM, bugünden itibaren 3.350 mağazasında “BİMcell” adlı ürünleri pazarlamaya başlıyor. Cep operatörü Avea ile anlaşarak mobil iletişim hizmeti verecek olan şirket, marketten hat satışı ve numara taşıma yoluyla abone kaydederek mobil iletişim işinde büyümeyi hedefliyor. Nüfus cüzdanı ve gerekli belgelerin doldurulmasının ardından BİMcell’in sim kartı alınıyor ardından da aynen diğer operatörlerde olduğu gibi telefonlara takılarak görüşme başlatılıyor. KVK’nın Turkcell’le geçmişte başlattığı Muhabbet Kart projesi bu alanda atılan en iddialı girişimlerden biri olarak biliniyor.
Avea’nın altyapısını kullanacak olan BİMcell’in en iddialı olduğu ise ‘indirim’ tarafı. 1 kontöre karşılık gelen 6 saniyeye işaret ederek “6 saniyesi 1 kuruş” söylemiyle işe başlayan şirket, operatörlerden çok daha ucuz fiyata hizmet sağlamayı vaad ediyor.

1 kuruşluk fiyat

Avea’nın bu kapsamdaki bir diğer operasyonu olan taraftar paketlerindeki (Kartalcell, Fenercell, GSMobile, TrabzonCell) tarifelerde 6 saniyelik görüşmenin karşılığı 1.25 kuruşa geliyor. Diğer operatörlerin saniye fiyatları ise bu seviyenin üzerinde seyrediyor. Sade, karmaşık olmayan tek tip tarife yapısıyla iş yapmayı planlayan BİMcell, abonelerin konuştukları kadar ödeme yapmasını sağlayacağını bildirdi. Şirket, kullanıcıların istedikleri kadar yükleme yapacağını ve 6 saniyesi 1 kuruştan konuşacaklarını açıkladı.

100 SMS paketi 4 TL 1Gb internet 14.5 TL

Mobil iletişim işinde düşük fiyat stratejisini izleyecek olan BİMcell, görüşme tarifelerinin yanı sıra SMS ve internet paketlerini de abonelerine sunuyor. 4 TL’ye 100 SMS’lik paket verilirken, 1Gb’lık internet paketi 14.5 TL’ye satılıyor. Şirket yurtdışı görüşme hizmetlerini de sağlıyor.

BİM İcra Kurulu Üyesi (CFO) Haluk Dortluoğlu, “Mobil iletişimin BİM’cesi sloganıyla GSM sektöründe fark ortaya koyacak bir hizmet sunmaya başladık. Hizmet anlayışımızla perakende sektöründe olduğu gibi, GSM hizmetleri alanında da herkesin ilgisini çekeceğimize inanıyorum. Müşterilerimizin kullanımı kolay, düşük fiyatlı ve kaliteli GSM hizmetimizi beğenerek kullanacaklarını düşünüyorum” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim