• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Binali Yıldırım: Karnemizi İzmirliler verecek

Binali Yıldırım: Karnemizi İzmirliler verecek
Binali Yıldırım,"Bizlerin karnesini 30 Mart'ta İzmirliler verecek. Biz AK Parti olarak hem ev ödevimizi yapan hem de dersimizi çalışan adaylar olarak karşınızda olacağız" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kemalpaşa ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, partisinin ilçe teşkilatına katılarak burada yaptığı konuşmada, Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş savaşında İzmir'e girmeden önce Kemalpaşa'da dinlendiğine işaret ederek, ilçenin Anadolu'nun İzmir'e açılan kapısı olduğunu ifade etti.

İlçeye kazandırdıkları yatırımlar hakkında bilgi veren Yıldırım, yatırım toplamının 50 milyon lirayı bulduğunu belirterek, "Hizmet böyle olur. Yapacağız falan demiyoruz. Bizim yapmakla ilgili hiç bir derdimiz yok. İnsana hizmet aynı zamanda ibadettir, halka hizmet Hakka hizmettir. Biz bu anlayışla çalışıyoruz" dedi. 

Yerel seçimlerde İzmirlilerin adaylara karne vereceğini belirten Yıldırım, şunları söyledi:

"Çocuklarımız karnelerini aldı. Hepsi 5. Sadece onların karnesi olmayacak. Aziz Kocaoğlu'nun da karnesi olacak bizlerin de karnesi olacak. Bizlerin karnesini 30 Mart'ta İzmirliler verecek. Biz AK Parti olarak hem ev ödevimizi yapan hem de dersimizi çalışan adaylar olarak karşınızda olacağız. Biz mazeretlerimizi sıralayan adaylar olmayacağız."

AK Parti adaylarının "görev adamı" olduğunu, kendileri için görevin büyüğü-küçüğünün bulunmadığını ifade eden Yıldırım, "İzmir'e hizmet etmek bizim için en büyük şereftir" dedi.

Kemalpaşa Belediyesi'ni geçen dönem borçsuz olarak CHP'ye bıraktıklarını belirten Yıldırım, "Şimdi 30 milyon lira borç yapmışsın. Ne yaptın bu kadar borç yaptın? Kemalpaşalı bunun hesabını soracak. Biz seçimden seçime ortaya çıkıp 'Biz İzmirliyiz... Yapacağız, açacağız' diye anlatmayacağız. Bu hikayeyi İzmirli çok dinledi" dedi. 

Yıldırım, yıllardır çözülemeyen Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nin imar sorununu 2012 yılında yasal düzenlemeyle çözdüklerini hatırlattı. 

Dikkan AŞ fabrikasını da ziyaret eden Yıldırım, çalışanlarla yemek yedi. Binali Yıldırım, buradaki konuşmasında, Kemalpaşa'nın İzmir'in kavşak noktasında bulunduğunu, bir yandan sanayi diğer yandan meyve ve sebze üretimiyle önemli bir potansiyeli barındırdığını ifade etti. 

Yıldırım, "İzmir'de yaşanan sorunları bire bir görüyorsunuz. Biz ekip olarak Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçede, sadece ve sadece hizmete talibiz. Bizim için konu hizmet olunca gerisi teferruattır. 11 yılımız böyle geçti" diye konuştu.

Kemalpaşa'da sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile muhtarlarla bir araya gelen Yıldırım'a, AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu ve partililer eşlik etti. 

www.ulasimonline.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim