• BIST 9534.3
  • Altın 2488.366
  • Dolar 32.5182
  • Euro 34.8323
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Binali Yıldırım'dan 'sevindiren' ziyaret

Binali Yıldırım'dan 'sevindiren' ziyaret
Binali Yıldırım, seçimlerde CHP'den rakibi olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kardeşi Azmi Kocaoğlu'nu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, spor kulüplerine verdikleri önemi ifade ederek, "Her zaman bir olacağız, beraber olacağız. Sizlerin, Türk sporuna İzmirimize, gençlerimize yapacağınız her türlü çalışmada, her zaman yanınızda olacağız" dedi.Yıldırım, Karşıyaka Spor Kulübünü ziyaret ederek, kulüp başkanı Mehmet Fatih Diniz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Kulüp hakkında bilgi alan ve yöneticilerin taleplerini dinleyen Yıldırım, Karşıyaka'nın ihtiyaç duyduğu stadın yapımı için hazırlanan projenin dün Ankara'da TOKİ tarafından ihale edildiğini hatırlattı.
Yıldırım, bunun kulüp için çok önemli bir gelişme olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
"İhalede, 14 teklif geldi bunlar inceleniyor. Katılan İzmir firmaları da var. En uygun teklife her halde 1 hafta içinde karar verilecek ve kısa süre içinde inşaat başlayacak. Projenin tahmini bedeli 50 milyon lira civarında. Daha yüksek ve daha düşük teklifler var ama bu projeyle 50-60 milyon liralık bir yatırım Karşıyaka'da gerçekleşmiş olacak."

HER ZAMAN BİR VE BERABER OLACAĞIZ

Ekibiyle birlikte 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İzmir büyükşehir ve ilçe belediyelerinde yönetime talip olduklarını ve bunun için ilçeleri ziyaret ederek, sivil toplum örgütleriyle halkla buluşarak kendilerini, yapacaklarını anlattıklarını dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:
"Takdir şüphesiz hemşehrilerimizin olacaktır. Bu çerçevede Karşıyaka Spor Kulübü bizim çok önemli gördüğümüz bir yer. Her zaman bir olacağız, beraber olacağız. Sizlerin, Türk sporuna, İzmirimize, gençlerimize yapacağınız her türlü çalışmada, her zaman yanınızda olacağız. Çıkardığımız Büyükşehir Belediyesi Yasası ile artık yerel yönetimlerin sportif faaliyetlerle arasındaki soğuk ilişkiyi de kaldırdık. Bu yasa daha yürürlüğe girmeden İzmir'de belediye de bunu kullanmaya başladı. Bundan da rahatsızlığım yok, memnuniyetim var, keşke daha fazla destek olabilse. Sadece bir yanlış vardı, o da düzeltildi; amatör kulüplere yardım yapılmamış, sadece 4 kulübe yapılmıştı. 225'in üzerinde kulüp var, AK Parti Meclis Grubu'nun önergesiyle tümüne yardım yapılması sağlandı. Artık bütün amatör kulüplere belediye maddi destek yapacak."
Yıldırım, bunu çok önemsediklerini ifade ederek, "Bu bağlamda biz sonuna kadar her türlü dayanışmaya, desteğe hazır olduğumuzu ifade ediyoruz" dedi.
Ziyaret sonunda Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mehmet Fatih Diniz, Yıldırım'a üzerinde isminin yazılı olduğu forma ile atkı hediye etti.
Karşıyaka tesislerinde incelemelerde bulunan Yıldırım, Bostanlı semtindeki Denizspor'a ait halı sahada futbol eğitimi alan çocuklarla da sohbet etti ve kaleye şut çekti.

AZİZ KOCAOĞLU'NUN KARDEŞİNİ ZİYARET ETTİ

Öte yandan, eski AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Ayten Solmaz Keskin'i rahatsızlığı dolayısıyla tedavi gördüğü Medicalpark Hastanesi'nde ziyaret eden Yıldırım, aynı hastanede tedavi gördüğünü öğrendiği CHP'li rakibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kardeşi Azmi Kocaoğlu'nu da ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Basının alınmadığı ziyarette, Azmi Kocaoğlu'nun elini tutan Binali Yıldırım'a tepki verdiğini gören Kocaoğlu'nun karısının "Kocam sizi gördüğüne çok sevindi. Elinizi tutarken tepki verdi. Teşekkürler" diye konuştuğu bildirildi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim