• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Birdal: "Van'da aksaklığa mahal yok"

Birdal: "Van'da aksaklığa mahal yok"
Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Orhan Birdal, DHMİ bünyesindeki derneklerle biraraya geldi.

"VAN'DA HİÇBİR AKSAKLIĞA MAHAL VERMEYECEĞİZ"

Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Orhan Birdal, DHMİ bünyesindeki meslek gruplarının kurduğu derneklerle biraraya geldi.

Genel Müdür Orhan Birdal’ın davetlisi olarak programa katılan dernek yöneticileri sorunlarını dile getirdi, görüşlerini sundu.

TATCA, TAIMA, TATSETPA, HAVELTED, ARFF ve Apron Trafik ve Ramp Çalışanları Derneği’nin Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı program öncesi akşam yemeği yenildi. DHMİ Genel Müdür Yardımcıları Funda Ocak, Mehmet Ateş, Mehmet Karakan ve Daire Başkanlarının da katıldığı programın açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Orhan Birdal, ilk kez tüm derneklerle bir araya geldiklerini ve bu programın asıl gayesinin derneklerin birbirini tanıması olduğunu ifade etti.

Genel Müdür Orhan Birdal, açılış konuşmasının ardından programa katılan altı dernek yöneticisinin görüş ve önerilerini dinledi. Üyelerinin sorunlarını, karşılaştıkları problemleri, neler yapılması gerektiğini ifade eden dernek yöneticileri, ilk kez bir tüm dernekleri bir araya getirdiği için Genel Müdüre teşekkür ettiler.

Dernek yöneticilerinin ardından açıklamalarda bulunan Genel Müdür Orhan Birdal, özellikle Van depremi sonrası yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. 

Deprem sonrası sürekli Van Ferit Melen Havaalanı ile irtibat halinde olduklarını ve geçtiğimiz haftalarda da Van’ı ziyaret ettiğini belirten Birdal, “Van’da yaşanan ikinci depremin ardından önlemlerimizi artırdık. Havaalanımıza şuanda 15 tane konteynır gönderiyoruz. Bu akşam itibariyle havaalanımıza portatif kule kurmuş bulunmaktayız. Personelimizin sorunlarını, yaşadıklarını içinde bulundukları durumu en iyi ben bilirim. Çünkü bende 1992 yılında Erzincan depreminde aynı sıkıntıları yaşadım. Van’daki arkadaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Çevre havaalanlarından müdürlerimizi ve çalışanlarımızı havaalanında görevlendirerek uçuşlarda hiçbir aksaklığa mahal vermedik ve vermeyeceğiz. Derneklerimizin de kendi mensuplarına yardımcı olmasını ve irtibat halinde olmalarını istiyorum” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim