• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

BlackBerry® paketleri ilk defa Turkcell’de

BlackBerry® paketleri ilk defa Turkcell’de
Kurumsal hat sahibi Turkcell’liler, ihtiyaçlarına en uygun e-posta ve haberleşme çözümü için Turkcell paketlerinden dilediklerini tercih ediyor.

Şirketlere en avantajlı BlackBerry® paketleri Türkiye’de ilk defa Turkcell’de

Kurumsal hat sahibi Turkcell’liler, ihtiyaçlarına en uygun e-posta ve haberleşme çözümü için Turkcell paketlerinden dilediklerini tercih ediyor.

Turkcell’in işletmelere sunduğu paketler ile BlackBerry akıllı telefon kullanıcıları 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla gelişmiş iletişim deneyiminin keyfini çıkarıyor. Henüz BlackBerry akıllı telefon kullanıcısı olmayanlar ise, EKO paket ile ayda sadece 29,90 TL’den başlayan fiyatlarla e-postalarına anında erişimlerini, internette gezinmelerini ve BlackBerry Messenger ile mesajlaşmalarını sağlayarak BlackBerry Curve 8520 veya BlackBerry Curve 9300 sahibi oluyor. Dileyenler ise daha da kapsamlı Full BlackBerry paketlerini tercih ederek daha fazla e-posta ve daha yüksek internet paketinden faydalanabiliyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, kurumsal müşterilerine yönelik hazırladığı yeni BlackBerry akıllı telefon paketini sunmaktan memnuniyet duyuyor. Türkiye’de BlackBerry Eko paketi lanse eden ilk operatör olan Turkcell, sunduğu ekonomik BlackBerry paketi ile kurumsal müşterilerinin hem e-posta hem de internet ihtiyaçlarını karşılıyor. Cihazsız 9.90TL, cihazlı 29.90TL’den başlayan fiyatlarla alınabilen “BlackBerry Eko Paket” teklifleri özellikle yeni kurulan işletmelerin mekan ve zamandan bağımsız çalışabilmelerini sağlarken; işlerinin yönetimini kolaylaştırıyor ve maliyetleri düşürüp, zaman tasarrufu sağlıyor.

İşini daha da büyütmek isteyen Turkcell’li işletmeler ise cihazsız 19.90TL, cihazlı 39.90TL’den başlayan seçenekleriyle Full BlackBerry Paketlerinden dilediklerini alıp, hem daha fazla e-posta adresi tanımlayabiliyor hem de daha yüksek internet paketinden faydalanabiliyor.

“İşinize Turkcell Gücü” vizyonuyla her zaman büyük küçük tüm kurumların yanında olduklarına dikkat çeken Turkcell Kurumsal Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, “Türkiye’nin Turkcell’i ve bu ülkenin en çok kurumsal müşteriye sahip iletişim şirketi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. BlackBerry ile işbirliği yaparak kurumsal müşterilerimize uygun paketler sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Yeni BlackBerry paket seçenekleri ile müşterilerimizin kullanım alışkanlıklarına göre, hayatlarını kolaylaştıracak farklı alternatifler sunuyoruz. Turkcell’in avantajlarla dolu dünyasına adım atanların da başarılı şirket olma yolunda en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

BlackBerry akıllı telefon sahibi işletmeler sadece 9.90TL ödeyerek BlackBerry deneyiminin keyfini çıkarıyor

İşine Turkcell gücü taşımak isteyen ve BlackBerry akıllı telefonu olan Turkcell’li işletmeler, BlackBerry Eko Paket’ten ayda 9,90TL’ye faydalanabiliyor. 1GB internetli Full BlackBerry Paketi ise 12 ay kontratla ayda 19,90TL’ye sunuluyor.

Tüm işletmeler için ayda sadece 29,90TL’ye BlackBerry akıllı telefon ve internet paketi

Turkcell’in kurumsal müşterileri için hazırladığı internet paketleri arasında en çok dikkat çeken, ayda 29,90TL’lik fiyatıyla 24 ay kontratlı BlackBerry Curve 8520 akıllı telefonlu BlackBerry Eko servis paketi. Bu paketi tercih eden Turkcell’li işletmeler, 100 MB internet kullanımı dâhilinde e-postalarına anında erişebiliyor, BlackBerry Messenger sayesinde diğer BlackBerry kullanıcılarıyla ücretsiz mesajlaşabiliyor ve internete girebiliyor. En popüler BlackBerry akıllı telefonları arasında yer alan BlackBerry Curve 8520, tam QWERTY klavyesi ve ince yapısı ile son derece erişilebilir bir akıllı telefon. Sektör lideri mesajlaşma yeteneklerinin yanı sıra, video kayıt, müzik ve video oynatma özelliklerine sahip güçlü bir media player desteği ile zengin multimedya özelliklere sahip. Cihaz ayrıca BlackBerry AppWorld’de oyunlara ve mobil uygulamalara kolay erişim sağlıyor.

BlackBerry Eko servis paketi ile 24 ay kontratla ayda sadece 35,90TL’ye alınabilecek diğer bir cihaz ise BlackBerry Curve 9300 3G akıllı telefon. BlackBerry Curve 9300 ise hızlı ve hatasız yazı yazmayı sağlayan rahat kullanımlı tam QWERTY klavyeye, dahili GPS ve Wi-Fi’ye sahip. Cihaz, internette hızlı gezinmenin yanı sıra akıcı bir müzik deneyimi sunuyor ve kullanıcıların e-postalarına cevap verirken veya internette gezinirken dahi telefonda konuşmalarına olanak sağlıyor.

İletişimde Turkcell farkını en avantajlı koşullarla yaşamak isteyen işletmeler için seçenekler bunlarla sınırlı değil. BlackBerry Eko servis paketinin faydalarına ilave olarak 9 adet daha e-posta adresi tanımlamaya izin veren ve 1GB internet kullanımı sunan Full BlackBerry Paket özellikle işini büyütenlerin tercihi olacak. BlackBerry Curve 8520 ve BlackBerry Curve 9300 akıllı telefonlarının yanı sıra BlackBerry® Bold™ 9780 ve BlackBerry® Torch™ 9800 akıllı telefonları da Full BlackBerry Paket ile 12 ve 24 ay kontratlı seçeneklerle 39.90TL’den başlayan fiyatlarla Turkcell’li işletmelere sunuluyor.

Stil ve işlevselliği bir arada sağlayan BlackBerry Bold 9780 akıllı telefon, 3G ağ desteği, dahili GPS, Wi-Fi® bağlantı desteği ile yüksek bir performans, 3.2 MP kamerası ile gelişmiş bir ekran deneyimi sunuyor. BlackBerry klavyesini dokunmatik ekran ile bir arada sunan ilk akıllı telefon olan BlackBerry Torch 9800 ise aynı zamanda gelişmiş BlackBerry 6 işletim sisteme sahip ilk BlackBerry akıllı telefon. BlackBerry Torch 9800, 3G ağları, Wi-Fi ve dahili GPS özelliklerini destekliyor.

Turkcell’in büyükten küçüğe tüm işletmelere sunduğu BlackBerry kampanya seçenekleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için: http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/cihazlar/turkcellblackberry/

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim