• BIST 8963.12
  • Altın 2279.145
  • Dolar 32.3093
  • Euro 35.0859
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C

Blackberry ve Tomtom'dan trafik işbirliği

Blackberry ve Tomtom'dan trafik işbirliği
TomTom Navigasyon, BlackBerry 10’un haritalar uygulamasına özel olarak gerçek zamanlı trafik bilgileri sağlamak için BlackBerry ile daha önce olan harita işbirliğini geliştirdi.

TomTom Navigasyon, BlackBerry® 10’un haritalar uygulamasına özel olarak gerçek zamanlı trafik bilgileri sağlamak için BlackBerry® ile daha önce olan harita işbirliğini geliştirdi. TomTom, bu işbirliği sayesinde TomTom kullanıcılarına daha akıllı bir navigasyon deneyimi yaşatıyor. Anında trafik bilgisi ile yolların yoğunluk durumu ve varış süreleri ile ilgili daha hızlı ve kesin bilgiler aktarılıyor.

TomTom müşterilerine daha hızlı yolculuklar, daha doğru varış zamanlamaları ve daha akıllı bir navigasyon deneyimi ile çok daha kesin trafik bilgileri sağlıyor.

Blackberry 10 müşterilerinin aynı zamanda anonim olarak trafik datasını paylaşarak TomTom’un dünya çapındaki trafik bilgisinin kapsamını ve kalitesini geliştirme opsiyonu bulunuyor.

Blackberry Elle Yazılım Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Adrian Gould: “Blackberry Haritalar’a doğru ve güncel trafik bilgilerinin entegre edilmesi müşteriler için çok önemli bir özellik ve TomTom, piyasada birçok şirket için trafik verilerini sağlayan bir lider. Blackberry 10 müşterilerine destek sağladığı için TomTom’la ilişkilerimizi geliştirmekten dolayı mutluyuz.”

TomTom Türkiye Ülke Müdürü Enis Yücesan: TomTom Trafik’in entegre edilmesiyle Blackberry akıllı telefon müşterileri erişilebilir en doğru trafik bilgilerine ulaşabilecek. Dünya çapındaki abonelerine gelişmiş konum tabanlı hizmetler sunarak Blackberry’ye destek olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim