• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

BLMYO'dan LOJİPORT'a plaket

BLMYO'dan LOJİPORT'a plaket
Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu, LOJİPORT Yayın Yönetmeni Selçuk Onur'a lojistik sektörüne verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi verdi.

BLMYO'DAN LOJİPORT'A PLAKET

Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu, LOJİPORT Yayın Yönetmeni Selçuk Onur'a lojistik sektörüne verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi verdi.

LOJİPORT Yayın Yönetmeni Selçuk Onur, BLMYO konferans salonunda düzenlenen, “1. Sektörle El ele Teşekkür Belgesi Takdim Töreninde” lojistik sektörüne verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi aldı.

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu (BLMYO) tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve okula her konuda destek veren sektör temsilcilerine bir teşekkür plaketi verildi. LOJİPORT adına verilen ödülü Yard. Doç .Dr. Emine Koban’ın elinden alan Kara&Deniz Gazetesi, LOJİPORT ve LOJİSTİK EKİPMANLAR Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Onur, ödülden dolayı BLMYO’ya teşekkür etti.


Ayrıca, törende Uluslararası Nakliyeciler Derneği adına katılan UND İcra Kurulu Başkanı Mine Kaya, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Erkeskin, Lojistik Derneği Genel Sekreteri Engin Koban, Demiryolu Taşımacıları Derneği Genel Sekreteri Yaşar Rota ve sektörde yer alan kurum ve işletmelerden temsilciler teşekkür belgelerini aldılar.

BLMYO, staj ve iş yeri uygulaması çalışmalarında öğrencilerini yönlendiren ve yüksekokula her konuda destek veren sektör temsilcilerine öğrenciler eliyle teşekkür belgesinin takdim edildiği törenin gelenekselleştirilmesi amaçlıyor.

CENGİZ TEPEBAŞ - LOJİPORT

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim