• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Blohm+Voss, yeni yatırım planlarını açıkladı

Blohm+Voss, yeni yatırım planlarını açıkladı
Almanya’nın Hamburg kentindeki, dünyanın en büyük tersanelerinin başında gelen Blohm+Voss'un CEO’su Fred van Beers, yeni yatırım planlarını açıkladı.


Dünyanın en büyük tersanelerinin başında gelen Blohm+Voss'un CEO’su Fred van Beers Haziran ayında Blohm+Voss tersanesinin 1100 çalışanına gönderdiği mailde; Star Capital ve Yönetim Kurulu ile, üzerinde son bir kaç aydır çalışılmakta olan agresif yatırım planlarını duyurdu. 

Yatırım planının en dikkat çekici noktalarından bir tanesi, Blohm+Voss Shipyards GmbH ismi ile bilinen tersane bölümünün, Blohm+Voss Repair GmbH şirketi, yani yenileme çalışmalarını yürüttükleri şirketleri ile birleştirmek.  Yatvitrini’nin haberine göre yeniden yapılandırılan yat bölümü, merkez olarak Hamburg şehrini kullanacak ve tüm faaliyetler bir merkezden yürütülecek.

Tersane bu yapılanmalar dışında imalata hemen başlanabilecek durumda olan, Eidsgaard Design tarafından tasarlanan 80m yat projesine yatırım yapacak. Dikkat çekici diğer ikinci aşama ise, çelik konusunda ve ana bileşenler konusunda olacak. Bu sayede Blohm+Voss yeni müşterilerine hem yüksek kalitede yat teslim etmeyi garanti alırken, hem de 80 metre uzunluğundaki bir yatı sadece 30 ay gibi kısa sürede tamamlamayı başarabilecek.

 Duyurunun bu bölümünde verilen hedefe dair bilgiler, projenin Kasım ayında satıldığına dair yapılan açıklama ile çelişkiler içeriyor. Blohm+Voss yeni bir hizmet sunacak; Süperyat Ömür Boyu Yönetim ve Garanti Hizmeti. Ayrıca satış ekibi de güçlendirilecek.

Blohm+Voss tersanesi CEO’su Fred van Beers yaptığı açıklamada; “Star Capital’in Blohm+Voss’un uzun vadeli planlarını destekleyerek yatırım yaptı. Gelecekte daha da büyüyecek ve müşterilerin istekleri doğrultusunda değişim gösterecek bir sektörde, en iyisini hedefliyoruz. Güçlü finansal yapımız ve işimizdeki uzmanlığımız ile geleceğe yaptığımız yatırımlar sonrasında, gerçek sıra dışı süperyatların üretimi, yeteneğimizi en üst seviyeye çıkaracaktır. Konumumuzu güçlendirerek, kalite konusundaki taviz vermez tutumumuza devam ederek, her biri bir ikon olacak yatları üretmeye devam edeceğiz. Müşterilerimizin sahip olacakları yatları, kapsamlı yaşam döngüsüne destek olacak şekilde geliştirmek istememiz bizim temel felsefemiz. 

Ortaklarımız bu stratejiye yatırım yapma konusunda tamamıyla bizlerle aynı görüşe sahipler. Gerçek müşteri memnuniyeti, hedeflediğimiz uzun vadeli büyüme ve başarıyı getirecektir. Müşteri memnuniyeti sadece ürünlerimiz ile sınırlı değildir. Müşteri ile etkileşim sürecinin her aşamasında açık fikirli, hızlı ve sonuç odaklı iletişim ile performans çok önemlidir.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim