• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

BluEarth serisi ile uzaklar daha yakın

BluEarth serisi ile uzaklar daha yakın
Üstün ve yenilikçi teknolojisi ile dünyanın lider lastik firmaları arasında yer alan Yokohama’nın enerji verimliliğini gözeterek ürettiği BluEarth(AE-01) serisi her türlü yol koşulunda üstün performans sunuyor.
Dünyanın lider otomobil üreticilerinin tercihi YOKOHAMA’nın, enerji verimliliğini ön planda tutarak ürettiği “BluEarth Konseptli” çevreci lastikleri özellikle yaz mevsiminde üstün performans sunuyor. Asimetrik taban deseni ve yakıt tasarrufu sağlayan yapısı ile ıslak ve kuru tüm zeminlerde güvenli ve sessiz sürüş imkanı sunan BluEarth lastikler aynı zamanda dayanıklı olması sebebi ile de binek otomobillerde tercih ediliyor.
 
Bir depo yakıtla yüzde 10 daha fazla yolculuk
 
Asimetrik tasarım, iç ve dış yapısındaki desen tasarımının uyumu sayesinde ıslak zeminde mükemmel kavrama sağlıyor. İçeriğindeki tüm maddelerin yenilendiği bu yakıt tasarruflu yapı, mükemmel performans dengesi, güvenlik ve sağlamlık sunuyor.
 
Binek otomobillere özel olarak tasarlanan BluEarth AE-01 lastiği kompakt araçlara özel üretildi. Yakıt tasarruflu AE-01 lastiği, aerodinamik tasarım, ağırlık azaltımı, yüksek güvenlik seviyesi ve konfor sunuyor. AE-01’in 205/55R16 91H’den 155/80R13 79T’ye kadar 40 farklı ölçüsü bulunuyor.
 
Yokohama’nın nano-blend lastik ve portakal yağı gibi özel malzemelerle ürettiği lastikler, global çevre korumasına daha fazla katkı sağlıyor.
 
Yakıt ve aşınma tasarrufu
 
Dengesiz sıcaklık değişiklikleri yüksek yuvarlanma direnci ve lastiklerde hızlı aşınma meydana getirmekte. BluEarth1’de yer alan anti sıcaklık bileşimi lastiğin yanağında ve tabanında oluşan çevresel etkileri minimuma indiriyor. Hafif yapısı sayesinde lastik yanağını sabit tutarak düzenli bir sürüş performansı sağlanıyor.
 
Geliştirilmiş iç astar, hava geçişini önleyen yapısıyla diğer konvansiyonel lastiklere göre hava kaybını %36’ya kadar azaltıyor. Bu özellik lastik içindeki havanın uygun koşullarda muhafaza edilmesini ve gerçek sürüş performansının gerçekleştirilmesini sağlıyor.
 
“Çevre ve İnsan Dostu” Global BluEarth Lastiğin Özellikleri
 
Lastiğin Asimetrik Taban Deseni ve Yakıt Tasarrufu Sağlayan Yapısı sayesinde ıslak zeminde mükemmel kavrama sağlanıyor. İçeriğindeki tüm maddelerin yenilendiği bu yakıt tasarruflu yapı, üstün performans dengesi, güvenlik ve sağlamlık sunuyor. Lastiğin merkezindeki dalgalı oluklar tabana indikçe daralmaya başlıyor. Oluklardaki artan kenar efekti ıslak zemindeki performansın azalmasını önlüyor. 5 farklı eğime sahip taban deseni mükemmel derecede sessizlik sağlıyor. BluEarth’de geliştirilmiş iç astar, hava geçişini önleyen yapısıyla diğer konvansiyonel lastiklere göre hava kaybını yüzde 36’ya kadar azaltıyor. Bu özellik lastik içindeki havanın uygun koşullarda muhafaza edilmesini ve gerçek sürüş performansının gerçekleştirilmesini sağlıyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim