• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

BMC'den 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması

BMC'den 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması
‘Ülkemiz ve BMC’ konulu BMC 13. Ulusal Fotoğraf Yarışması sergisi 18-31 Aralık 2010 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor.

BMC, FOTOĞRAFA HAYAT VERDİ

‘Ülkemiz ve BMC’ konulu BMC 13. Ulusal Fotoğraf Yarışması sergisi 18-31 Aralık 2010 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor.

‘Ülkemiz ve BMC’ konulu BMC 13. Ulusal Fotoğraf Yarışması sergisi 18-31 Aralık 2010 tarihleri arasında, PhotoWorld Fotoğraf Merkezi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yarışmada bu yıl 235 katılımcı, 758 eser ile yer aldı. 43 eserin sergilenmeye değer görüldüğü yarışmaya özellikle İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli, Konya, Aydın, İçel, Denizli ve Edirne illerinden sanatçılar katıldı.

13 yılda; toplamda 3.000' e yakın katılımcının destek verdiği "Ülkemiz ve BMC" konulu BMC Ulusal fotoğraf yarışmasında, bugüne kadar 10.000' e yakın eser değerlendirilmiş ve 500'e yakın eser sergilenmeye değer görüldü.

Otomotiv Endüstrisinde faaliyet gösteren firmalar arasında düzenlenmiş ilk ve tek olan yarışmaya; Türkiye'de fotoğraf sanatına katkısı olan isimler danışmanlık ve jüri üyeliği yapıyor. BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından her yıl gerçekleştirilen yarışma, bugün fotoğraf yarışmaları arasında da hedeflediği yeri alarak takip edilen bir yarışma haline geldi.

Türk insanı ve sahip olduğu değerleri ve coğrafyayı aynı fotoğraf karesinde buluşturmayı ve böylelikle Türk Fotoğraf Sanatının gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan yarışma; her geçen yıl katılımcı ve eser sayısını arttırıyor. Günden güne daha geniş kitlelere ulaşan yarışmanın sponsorları arasında Türk Hava Yolları, SwissOtel Grand Efes İzmir, Photoworld Fotoğraf Merkezi ve Çukurova Holding bulunuyor.

‘Ülkemiz ve BMC’ konulu BMC 13. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda ödül kazanan eser ve sahipleri ise şu şekilde sıralandı:

Birincilik, Tacettin Yüksel - Mola

İkincilik, Mustafa Gezer - BMC

Üçüncülük, Vedat Şentürk - İzmir'de Gri Akşamlar

Mansiyon, İsmet Danyeli - Apart Yol

Juri Özel Ödülü, Ahmet Fatih Sözmez - Ülkemiz ve BMC
BMC Özel Ödülü, Sebahattin Özveren - Sevgili BMC

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim