• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

“Boat Show” Devler Liginde yerini aldı

“Boat Show” Devler Liginde yerini aldı
Uluslararası standartlardaki başarısı IFBSO tarafından da onaylanan Avrasya Boat Show, Cannes, Paris, Monaco, Dusseldorf, Genoa, London, Miami, Mets ve Seatec gibi dünyanın en önemli boat show fuarları arasında yerini aldı.

“Boat Show” Devler Liginde yerini aldı

Uluslararası standartlardaki başarısı IFBSO tarafından da onaylanan Avrasya Boat Show, Cannes, Paris, Monaco, Dusseldorf, Genoa, London, Miami, Mets ve Seatec gibi dünyanın en önemli boat show fuarları arasında yerini aldı.

Türkiye’de alanında en büyük, dünyada ise karada yapılan ikinci en büyük tekne ve yat fuarı Avrasya Boat Show, Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu’na (IFBSO) üye olarak, dünyanın önde gelen tekne fuarları arasında yerini tescil ettirdi.

CNR Holding Kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 2015 yılına kadar dünyanın karada düzenlenen en büyük yat fuarı olmayı hedefleyen Avrasya Boat Show, uluslararası standartlardaki performansı nedeniyle IFBSO üyeliğine seçildi. Rotterdam’da, Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) ve Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu katılımı ile gerçekleştirilen kongre sonrası Avrasya Boat Show’un üyeliği resmen kabul edildi.

Uluslararası standartlardaki başarısı IFBSO tarafından da onaylanan Avrasya Boat Show, Cannes, Paris, Monaco, Dusseldorf, Genoa, London, Miami, Mets ve Seatec gibi dünyanın en önemli fuarları arasında yerini belirlemiş oldu.

‘Yükselen trendin en son göstergesi’

Avrasya Boat Show’un IFBSO’ya üyeliğini değerlendiren CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, “IFBSO üyeliği Avrasya Boat Show’un yükselen trendinin en son göstergesi oldu. Hedefimiz 2015 yılına kadar dünyanın karada düzenlenen en büyük tekne ve yat fuarı olmak. Bunun yanı sıra 2012 yılından itibaren Avrasya Boat Show ile eş zamanlı olarak Ataköy Marina’da sağlayacağımız organizasyon ile yatları ve botları denizde sergileyerek fuarın eksik olan boyutunu da tamamlamış olacağız.” dedi.

IFBSO Başkanından Avrasya Boat Show’a övgü…

IFBSO Başkanı Jurij Korenc ise 2011 yılında gezip gördüğü Avrasya Boat Show’un uluslararası standartlarda olması sebebiyle IFBSO üyeliğini desteklediğini ve sonuçtan çok memnun olduğunu belirtti.

Katılım her geçen gün artıyor

2007 yılından bu yana CNR Holding organizasyonu ile gerçekleştirilen Avrasya Boat Show, 2011 yılında, 75 bin metrekarelik dev bir alanda düzenlendi. 370 firmanın katıldığı fuarı 6 bin 200’ü yabancı olmak üzere 135 bin 234 kişi ziyaret etti.

Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR)’un desteği ile 10-19 Şubat 2012 tarihlerinde CNR EXPO İstanbul’da gerçekleştirilecek olan 6. Avrasya Boat Show Fuarı’nda; tekne aksesuarları ve tekne yapım malzemeleri, sürat ve gezi tekneleri, yelkenli tekneler, motorlu tekneler, av tekneleri ve avcılık malzemeleri, fiber tekneler, dıştan takma motorlar, dizel motorlar, jet ski, balıkçılık malzemeleri, jeneratör ve güç ekipmanları, su sporları donanımları, deniz giyim ve aksesuarları görücüye çıkacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim