• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Boat Show yabancı basının ilgi odağı oldu

Boat Show yabancı basının ilgi odağı oldu
"Tüyap İstanbul Boat Show 2012" kapsamında gerçekleştirilen ''Uluslararası Basın Buluşması''nda, fuara katılan firmaların yetkilileri ve uluslararası yayın kuruluşlarının editörleri bir araya geldi.

18 Şubat Cumartesi günü kapılarını açan ve tüm deniz tutkunlarını aynı çatı altında buluşturan "Tüyap İstanbul Boat Show 2012" kapsamında gerçekleştirilen ''Uluslararası Basın Buluşması''nda, fuara katılan firmaların yetkilileri ve 10 ülkeden gelen uluslararası yayın kuruluşlarının editörleri bir araya geldi.

Tüyap tarafından organize edilen söz konusu Uluslararası Basın Buluşması kapsamında yabancı editörler ile sektör firmalarının üst düzey yöneticileri buluştu. Gerçekleştirilen basın - sektör buluşmasında Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. İş Geliştirme ve Proje Tanıtım Grup Müdürü Fuat Güvenlidal, fuarcılık sektörü ve Tüyap İstanbul Boat Show Fuarı hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Toplantının ikinci bölümünde ise Türkiye'deki tekne üretimi, ithalat ve ihracat rakamları, malzeme ve donanım sanayi, marinalar ve amatör denizcilik faaliyetlerinin gelişimi konularında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Deniz araçları ve aksesuarlarının yanı sıra sualtı dünyasına ilişkin seminer, eğitim, sanal sergiler ve küçük denizcilere yönelik sürprizlerle diğer sektörel fuarlardan ayrılan TÜYAP İstanbul Boat Show 2012, 25 Şubat Cumartesi gününe kadar ziyaretçilere eğlenceli ve renkli bir deneyim yaşatacak.

tuyap_boat.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim