• BIST 9079.97
  • Altın 2310.792
  • Dolar 32.3393
  • Euro 35.0674
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Boat Show'da pozitif ayrımcılık yapılacak

Boat Show'da pozitif ayrımcılık yapılacak
CNR, 10-19 Şubat 2012 tarihlerinde düzenlenecek Avrasya Boat Show ziyaretçilerine yönelik pozitif ayrımcılık uygulamasına başlıyor.

Boat Show'da pozitif ayrımcılık yapılacak

Buna göre denizcilerin büyük buluşmasını ziyaret edecek tüm kadın, çocuk, yaşlı ve engelliler kendilerine getirilen kolaylık ve özel uygulamalarla fuarı gezebilecekler.

Dünyada karada yapılan 2.en büyük tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show 6.Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, bu yıl yine yeniliklerle adından çok söz ettirecek. Fuara katılan firmalar son model tekne ve yatları vitrine çıkarmaya hazırlanırken, ziyaretçileri adına boş durmayan CNR, 2012 Şubatı'nda yapılacak fuarda bir ilke imza atarak, fuar ziyaretçileri arasında pozitif ayrımcılık uygulamasına gidiyor.

Kadınlar, Özel Olduklarını Hissedecekler

Kadınların tekne alımlarındaki etkin kararını dikkate alan CNR, Avrasya Boat Show’u kadınlar açısından daha cazip hale getiriyor. Fuarın iletişim stratejilerinden ziyaretçi hizmetlerine kadar pek çok konuda özel uygulamalar yanında; tekne modellerinden, dinlenme alanlarına, özel otopark ve vale servisine kadar çeşitli yöntemler ön plana çıkıyor. Ayrıca fuara giriş ücretleri de hanımlara hafta içi indirimli olurken, eşleriyle birlikte fuarı ziyaret eden erkeklere de yüzde 50' ye varan indirimler uygulanacak.

Çocukların canı sıkılmayacak…

Ailelerin boş zamanlarında ve tatil günlerinde program yaparken çocukların beklentilerini ön planda tuttuklarını göz önüne alan CNR yetkilileri, fuarın çocuklar açısından daha çekici ve eğlenceli hale gelmesi için; oyun alanı, restoranlarda çocuk menüsü ve fuar alanına yayılmış denizciliği sevdirmeyi hedefleyen eğlenceli etkinlikler düzenleyecek. CNR Avrasya Boat Show çocuk ziyaretçiler için fuar boyunca ücretsiz olacak.

Yaşlılara İkinci Bahar

Avrasya Boat Show'un yüz binlerce kişi tarafından ziyaret edilmesi, izdiham düzeyine varan kalabalıkların yaşlılar açısından caydırıcı etkisini de göz önünde tutan CNR yetkilileri, buna önlem olarak fuarda; emekliliğe hak kazanmış olan yaşlılar için özel otopark, vale servisi, ilave dinlenme alanları, ekstra acil sağlık ve bakım ekipleri bulunduracak. Katılımcı firmalar da, emekliliğinde tekne almayı düşünen vatandaşlar için özel model ve fiyat seçenekleri hazırlayacak. Yaşlılara özel olarak fuar hafta içi ve sonu yüzde 50 indirimli olacak.

Bu Fuarda Engellere Son!

Toplumda önemli bir yeri olması gereken engelli vatandaşların, fuarı herkes gibi rahatlıkla gezebilmesi için özel otopark ve yönlendirme hizmetleri, tüm stantlarda tekerlekli sandalyeler için rampa ve fuar salonlarında özel dinlenme alanları yer alacak. Engelli ziyaretçiler de fuarı ücretsiz gezebilecekler.

www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim