• BIST 9805.64
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Boat Show'un iki 'devi' Vicem'den geldi

Boat Show'un iki 'devi' Vicem'den geldi
Denizcilik sektörünün merakla beklediği Boat Show bugün kapılarını açtı. Deniz tutkunlarını buluşturacak fuar 25 Şubat’a kadar açık kalacak.

Denizcilik sektörünün merakla beklediği Boat Show bugün kapılarını açtı. Deniz tutkunlarını buluşturacak fuar 25 Şubat’a kadar açık kalacak.

Fuarda 80 bin metrekare sergileme alanında yerli ve yabancı 400'ün üzerinde marka, yeni ürünlerini ve hizmetlerini tanıtacak. Yat üretiminde son yılların en gözde ülkesi haline gelen Türkiyeli şirketler fuara özel bir önem veriyor. Birçoğu yeni modellerini sergileyecek Bu şirketlerden biri de Vicem  Yatçılık.

Vicem Yat, V80FlyBridge modeliyle fuarın en büyük ürününü de sergileyecek. 3 milyon 850 bin dolarlık fiyatıyla dikkat çeken bu model, bir master, bir VIP ve iki misafir kabini, geniş mutfağı ve flybridge'i ile dikkat çekiyor. Yatın bir diğer özelliği ise özel tasarıma sahip mutfağı...
20. yılını kutlamaya hazırlanan tersanenin diğer iki modeli ise  V71 Classic ve V61 Bahama Bay. Geçen yıl üretilen Bahama Bay'ın fiyatı 2 milyon 400 bin dolar. Tamamen Vicem Design Team tarafından tasarlanan yatın hızı  ise 30 knot.

46 metrede ödül bekliyor

Vicem'in Antalya'daki fabrikasında üç teknenin yapımı sürüyor. Bunlardan biri şirketin yeni girdiği 40 metre üstü megayat.  20. yılını son rötuşlarını yaptığı bu Volcanline serisi yeni teknesiyle kutlayacak. 46 metrelik bu süper yatın fiyatı da süper: 27 milyon dolar! Ancak şirket bu tekne hakkında pek fazla bilgi vermiyor.... Tek parça kalıptan tamamen el işçiliği ile yapılan teknenin 2012'nin ilk çeyreğinde suya indirilmesi ve Monaco Boat Show'da görücüye çıkması hedefleniyor. Dünyaca ünlü tasarımcı Frank Mulder imzalı Avrupa'nın en büyük tek parça kalıp içinden çıkartılan megayat hakkında şirketin pazarlama müdürü Ali Tanır şunları söylüyor: Proje çalışmalarına 2008 yılında başladığımız üç katlı, toplam  altı kamara, oyun salonu, jakuzi, yüzme havuzu gibi özelliklere sahip olan bu yat, Avrupa'nın en büyük tek parça kalıptan üretilen ultralüks yatı olarak kabul ediliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim