• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Bodrum koyları milyarlık yatları ağırlıyor

Bodrum koyları  milyarlık yatları ağırlıyor
Dünyanın beşinci zengini Hintli milyarder Lakshmi Mittal ve ailesi ultra lüks yatı 'Amevi' ve Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim'in 110 metre uzunluğundaki mega lüks motor yatı "Radiant", Bodrum'a tatile geldi.

Dünyanın beşinci zengini Hintli milyarder Lakshmi Mittal eşi, çocukları ve yakınlarıyla ultra lüks yatı 'Amevi' ile Bodrum'un cennet koylarına tatile geldi. 

Dünyanın beşinci zengini Hintli milyarder Lakshmi Mittal eşi, çocukları ve yakınlarıyla ultra lüks yatı 'Amevi' ile Bodrum'un cennet koylarına tatile geldi. Mittal Ailesi, bol bol su sporları yapıp tatilin tadını çıkardı.

Geçen 7 Ağustos'ta Yunanistan'ın Mikonos Adası'ndan Bodrum'a gelerek eşi Usha Mittal ve çocukları Shahid Kapoor ve Aditya Mittal ile 3 günlük tatil yapan Hintli milyarder Lakshmi Mittal'in kalbi Bodrum'da kaldı. 28 milyar dolarlık servetiyle dünyanın sayılı zenginleri arasında olan Mittal, yine soluğu Bodrum'da aldı. Dün öğlen saatlerinde Göltürkbükü açıklarına demirleyen Mittal'in 200 milyon dolar değerindeki 80 metre uzunluk, 15 metre genişliğindeki Marshall Adaları bayraklı 'Amevi' isimli lüks yatında bu defa İstanbul'da yapılan düğünle oğlu Aditya Mittal ile hayatını birleştiren gelinleri Magha Mittal de vardı. Mittal Ailesi, koyda süret teknesi ve jet ski'ye binip su kayağı yaptı. Daha sonra, Mittal Ailesi beş yıldızlı bir otelin beach clubına geçip denize girdi, sahilinde yürüyüş yaptı. Akşam saatlerinde yata dönen Mittal Ailesi'nin 3 gün daha Bodrum'da tatilen devam edecekleri öğrenildi.

Şeyhin Lüks Yatı Bodrum'da, 

Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim'in 110 metre uzunluğundaki mega lüks motor yatı "Radiant", Bodrum'a geldi. 

Otomotiv, akaryakıt ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren As Majid Al Futtaim Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Al Futtaim'e ait süper lüks yat, personeli tarafından gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı. 

İçinde Futtaim'in yakınlarının olduğu iddia edilen yata, çevredekilerin meraklı bakışları altında yiyecek ve yakıt ikmali yapıldı.Süper lüks yatlarla ilgili yayınlar yapan internet sitelerindeki bilgilere göre, helikopter de inebilen, Rus medya patronu Boris Berezovsky tarafından yaptırılan yat, 2010 yılında Abdullah Al Futtaim'e satıldı.

100 metre ilerisindeki bir botu alabora edebilecek yüksek güçlü askeri su topu olan yatta acil durumlarda koltuk fırlatmaya yarayan özel bir güvenlik sistemi de bulunuyor.
Korsan saldırısı ya da acil durumda turbo motorları sayesinde 75 knot hızla gidebilen güvenlik botu da yatta hazır tutuluyor. Her türlü lüksü barındıran yatın içinde jakuziler, spor salonu, çalışma odası, jetskiler de var.

http://www.ulastirma.com.tr/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim