• BIST 9696.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Bodrum Yalıkavak Marina'nın ismi değişti

Bodrum Yalıkavak Marina'nın ismi değişti
Azeri kökenli işadamı Mübariz Mansimov’un satın aldığı Port Bodrum Yalıkavak Marina’nın ismi, Palmarina Yalıkavak olarak değiştirildi.

Bodrum Yalıkavak Marina'nın ismi değişti

Azeri kökenli işadamı Mübariz Mansimov’un satın aldığı Port Bodrum Yalıkavak Marina’nın ismi, Palmarina Yalıkavak olarak değiştirildi.

Cefi Kamhi, Milli Emlak’tan 49 yıllığına kiraladığı Port Bodrum Yalıkavak Marina’yı, finansal sıkıntıya girince satışa çıkarmıştı. Azeri kökenli işadamı Mübariz Mansimov, satın aldığı marinanın ismini Palmarina Yalıkavak olarak değiştirdi.

Turizm yatırımları devam ediyor

Palmarina Yalıkavak’ın 42 milyon dolara alındığın hatırlatan Palmali Grup İnşaat ve Turizm’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Kerem Tümay, hedeflerinin marinayı dünya çapında bir yer haline getirmek olduğunu belirterek, marinadaki yat kapasitesinin artırılacağını, jumbo yatların da yanaşabilmesi için çalışmalar yapılacağını, konaklama alanı ekleneceğini, mevcut ticari alanların genişletileceğini anlattı. Tümay sözlerine şöyle devam etti:

“Hedefimiz Türkiye’nin en iyi yapmak değil. Amacımız burada dünyanın en iyi marinalarından birini gerçekleştirmek. Edition Hotel’de dünyanın yıldız markalarını bir çatı altında topladık. Edition Hotel’de ESPA SPA, Cipriani restoranı, Gold Bar ve Billionaire gece kulübü gibi dünyanın alanındaki lider markalarını bir araya getirdik. Burada da öyle olacak.”

Palmali Grup

Çatısı altında 50 kadar şirket bulunan Azeri Kökenli işadamı Mübariz Mansimov’un sahip olduğu Palmali Holding, 130 civarındaki gemisiyle deniz taşımacılığında ilk 5’te yer alıyor. Palmali Holding, Port Bodrum Yalıkavak Marina ile Türkiye’de turizm alanındaki üçüncü yatırımını gerçekleştirmiş oldu.

Palmali Holding'in turizm yatırımları:

1palmalife-bodrum-resort-and-spa.jpg

Bodrum Palmalife Hotel

2edition.jpg

Edition Hotel İstanbul

3marina.jpg

Palmarina Yalıkavak

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim