• BIST 9546.27
  • Altın 2478.558
  • Dolar 32.4914
  • Euro 34.5802
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Boeing 737 Sevkiyat Merkezi'ni büyütüyor

Boeing 737 Sevkiyat Merkezi'ni büyütüyor
Boeing, Seattle’daki Boeing sahasında bulunan 737 Ticari Sevkiyat Merkezi'ni (CDC) genişletme çalışmalarına başladı.

Artan 737 teslimatlarını destekleyen proje, müşteri ve gruplar için kullanılan alanı iki katından fazla büyütüyor. 
“Müşterilerimiz, uçaklarını teslim almaya geldiklerinde birinci sınıf bir tesis bekliyor ve bunu hak ediyorlar. Yapılan bu iyileştirmelerin onların bu deneyimini bir üst seviyeye taşıyacağına inanıyoruz” diyen Boeing Ticari Uçaklar 737 Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Beverly Wyse, sözlerine şöyle devam etti: “Üretim oranlarımızın arttığı ve yeni 737 MAX’ı tanıtmaya hazırlandığımız bu dönemde, daha geniş, daha büyük kapasiteye sahip bir tesis, son derece gereklidir.”

Çok sayıda yatırımın sonuncusu

90 bin ft2’nin üzerinde bir alana sahip olacak olan CDC, yeni üç katlı bir binanın yanı sıra üç kapalı körüğe sahip teslimat ve kalkış alanlarını da içeriyor. Tasarım, Boeing Sahası uçuş hattını gören büyük pencereler ile açık, havadar bir görünüm sunuyor. CDC genişletme çalışması, Boeing’in Puget Sound bölgesinde ve 737 programının geleceğine yönelik yaptığı çok sayıda yatırımın sonuncusu. 
“King County Havacılık ve Uzay İttifakının, bölgemiz havacılık ve uzay sanayisinin büyüme trendi ve küresel rekabet gücünü geliştirdiğini düşünüyorum. Bu tesisin genişletilmesi de bölge ve havaalanımız için ekonomik anlamda sevindirici bir haberdir” diyen King County Yöneticisi Dow Constantine sözlerine şunları ekledi: “Bu, Boeing tarafından bölgemizde yapılan, işbirliğimizi gelecek kuşaklara taşıyacak önemli bir yatırımdır.”
Seattle Belediye Başkanı Ed Murray, "Boeing Sahasında böyle bir tesis kurmak için Boeing’in devam eden bu yatırımları, dünyadaki en iyi havacılık ve uzay çalışanlarına ev sahipliği yapan Washington ve Seattle bölgelerine şirketin uzun süreli taahhüdünün bir göstergesidir" diye konuştu.
737 üretiminin nisan ayında ayda 42 uçağa, 2017 yılında ise 2010’dan bu yana yaklaşık yüzde 50’lik bir artışla, ayda 47 uçağa çıkması hedefleniyor. Son teknoloji CFM International LEAP-1B motorlarına ve İleri Teknoloji kanatçıklar gibi etkinlik arttıran özelliklere sahip 737 MAX teslimatları da 2017 yılında, bu yenilenmiş tesiste başlayacak. 
Bir binanın yıkımının da gerçekleşeceği inşaat süresince müşterilere yapılacak 737 teslimatlarının kusursuz gerçekleşmesini sağlayacak gerekli planlar uygulamaya konuldu. CDC’nin genişletilmesinin 2015 yılının ortalarında tamamlanması planlanıyor.

www.ulasimonline.com
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim