• BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Boeing 787'den Türkiye'ye övgü yağdı

Boeing 787'den Türkiye'ye övgü yağdı
Dünya turu kapsamında İstanbul’a gelen Boeing 787 Dreamliner için hazırlanan kısa filmde İstanbul’dan övgüyle söz edildi.

Boeing 787'den Türkiye'ye övgü yağdı

Dünya turu kapsamında İstanbul’a gelen Boeing 787 Dreamliner için hazırlanan kısa filmde İstanbul’dan övgüyle söz edildi.

Boeing 787'den Türkiye'ye övgü yağdı Dünya turu kapsamında İstanbul’a gelen Boeing 787 Dreamliner için hazırlanan kısa filmde İstanbul’dan övgüyle söz edildi. İstanbul’un tarihinin çok eskilere dayandığının anlatıldığı tanıtım filminde 13 milyonlu İstanbul’un her köşesinden tarih fışkırdığı vurgulanıyor ve “ İstanbul’da birine tarihi eserin yolunu göstermesini isteseydiniz büyük olasılıkla zaten bir tanesinin üstünde durduğunuzu öğrenirdiniz” ifadelerine yer veriliyor.

Yılda 37 milyondan fazla yolcuya ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı’na sahip olan İstanbul’un hızla büyüyen havacılık piyasasına sahip bölgede bulunduğu ve 787 Dreamliner’in ideal bir ziyaret noktasında olduğu anlatılıyor.

Dreamliner'ın sınıfındaki uçaklara göre öncü menzil becerileri, yolcularına sunduğu arttırılmış rahatlık olanakları ve yüksek verimlilik bölgedeki havayollarının rekabette elini güçlendireceği belirtilirken uçağın Kaptan pilotu Christine Walsh, “Uçakta çalıştıkça, yaşadıkça ve seyahat ettikçe unutmaya başlıyorsunuz ama uçağa binen insanlardaki heyecanı görünce bütün bu duygular yineleniyor. Havacılık meraklısı, çok sıcak çok cana yakın insanlar. Ve bugün gördüğümüz ilgi ve alakadan anlayabiliyorsunuz ki onlarla tanıştıktan, konuştuktan ve bu deneyimi yaşadıktan sonra gerçekten sonsuza dek dost kalıyorsunuz" İfadelerini kullanıyor.

THY'de Boeing 777 pilotu Ferihan Eser ise filmde Boeing 787 hakkındaki düşüncelerini şu şekilde özetliyor: “Çok geniş, rahat ve parlak görünüyor. İsmini doğru seçmişler bence Dreamliner"

İşte Dreamliner’in Türkiye ziyaretine ilişkin Boeing resmi sitesinde yayınlanan o film:

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim