• BIST 9131.16
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Boeing yeni baş üstü dolaplarını tanıttı

Boeing yeni baş üstü dolaplarını tanıttı
Boeing, yeni baş üstü dolaplarının tanıtımını yaptı. ‘Space Bins’ adlı dolaplar, şimdilik yeni nesil 737’ler ile 737 MAX uçaklarında tercihe bağlı olarak bulunuyor.

Boeing, el çantaları için daha fazla alan sunan, “Space Bins” adlı yeni baş üstü dolaplarının lansmanını dün gerçekleştirdi. Space Bins, şimdilik yeni üretilen Yeni Nesil 737’lerde ve 737 MAX uçaklarında opsiyonel bir özellik olarak bulunuyor.

Space Bins’in her biri, altı çanta alma kapasitesine sahip olacak. Bu da Sky Interior özeliğine sahip Yeni Nesil 737’lerdeki mevcut pivot dolaplara kıyasla iki çanta daha fazla alabilmesi anlamına geliyor. Bu hesaplama, 23 cm x 36 cm x 56 cm (9-in x 14-in x 22-in) ölçülerindeki standart bir el çantası esas alınarak yapıldı.

Boeing Ticari Uçaklar 737 Programı Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Beverly Wyse, “Havayolu müşterilerimiz ve yolcularımız arasında oldukça popüler olan Boeing Sky Interior’ı esas aldık ve çantalar için daha da fazla alan sağlayarak bu başarının üzerine bir yenisini ekledik. 737’nin dünyanın en çok satan uçağı olmasının sebeplerinden biri, Space Bins gibi özelliklerle uçağı sürekli olarak iyileştirmek için müşterilerimizle birlikte çalışıyor olmamız” ifadelerini kullandı.

Space Bins’in alt yüzeyi daha alçak olduğu için, dolabın  arkaya kadar daha iyi görülmesine ve çanta koymanın daha kolay hale gelmesine olanak sağlıyor. Aynı zamanda mevcut pivot dolaplar kadar kolay kapanıyor ama dolap kilit mekanizması gerektirmiyor.

Lansman müşterisi ve yerel ortak olan Alaska Airlines, daha geniş dolaplar 2015 sonlarında kullanılır hale gelir gelmez Space Bins’i tüm yeni teslim alacağı uçaklara monte etmeye başlayacak.

Alaska Airlines Hazine Müdürü ve Finans Başkan Yardımcısı Mark Eliasen, “Alaska, uçuşu sorunsuz ve rahat bir deneyim haline getirmeye kendini adamıştır. Ek depolama alanı,  yolcularımızın kişisel eşyalarını kabin içinde yanlarında bulundurmalarına olanak sağlayacak. Bunun onlar için keyifli olacağını düşünüyoruz” dedi.

Boeing’in Space Bins’i aynı zamanda şu an hizmette olan Yeni Nesil 737’lere de uyarlanabilecek.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim