• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Boğaz Komutanı Mesut Özel, göreve başladı

Boğaz Komutanı Mesut Özel, göreve başladı
Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Tuğamiral Mesut Özel, ilk ziyaretini Vali Güngör Azim Tuna'ya yaptı.

Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Tuğamiral Mesut Özel, ilk ziyaretini Vali Güngör Azim Tuna'ya yaptı.

Denizaltı Filosu Komutanlığı görevine atanan Tuğamiral Hasan Doğan'dan görevi devralan Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel, Vali Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti. Valilik ziyaretçi defterini imzalayan Tuğamiral Mesut Özel, ardından Vali Tuna ile makama geçti. Burada bir açıklamada bulunan Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Tuğamiral Özel'e yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Tuna, "Memleketimizin en güzide bölgesi olan Çanakkale'de görev yapmaktan, hizmet etmekten büyük bir gurur ve onur duyduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. Eminim ki komutanımız da benzer duyguları yaşıyordur. Şu anda ben bu duygu ve heyecanı kendisinde görüyorum. Çanakkale'ye en iyi şekilde hizmet etmek için birlikte çalışacağız. Kendisine hoş geldin diyorum" diye konuştu.

Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel de kente atanmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Özel, "Ben de bu müstesna kente Boğaz ve Garnizon Komutanı olarak atanmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Burası hem stratejik hem de tarihsel açıdan çok önemli bir bölge. Çanakkale'de görev yapmaktan büyük mutluluk duyacağım" dedi. Ziyaretin sonunda Vali Güngör Azim Tuna, Tuğamiral Metin Özel'e Çanakkale'yi tanıtan kitaplar hediye etti.

Tuğamiral Mesut Özel, Yüksek Askeri Şura toplantısı sonrasında, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Genel Plan ve Prensipler Daire Başkanlığı görevinden Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı görevine atanmıştı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim