• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Boğazda GESTAŞ'dan bayram seferberliği

Boğazda GESTAŞ'dan bayram seferberliği
GESTAŞ, Ramazan Bayramı süresince, Çanakkale- Eceabat ve Çanakkale- Kilitbahir hatlarında 15 dakikada bir, Lapseki-Gelibolu hattında ise 30 dakikada bir, kesintisiz feribot seferleri yapacak.

Çanakkale Boğazı ve adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ, araç yoğunluğunun önüne geçebilmek için Ramazan Bayramı süresince, Çanakkale- Eceabat ve Çanakkale- Kilitbahir hatlarında 15 dakikada bir, Lapseki-Gelibolu hattında ise 30 dakikada bir, 24 saat kesintisiz feribot seferleri yapacak.

GETAŞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Yürükçü, bayramda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için filodaki gemilerin bakımlarının teknik personel tarafından yapılarak, tüm personelin bayramda tam kadro görevde olacağını açıkladı. Hizmetin daha hızlı olabilmesi için gişeden bilet almanın yanı sıra el terminalleri kullanılarak bilet kesimi yapılacağını belirten Yürükçü, böylece araç gişelerinin önünde uzun kuyrukların oluşması engellenerek, operasyonun gemilerin 'doldur-boşalt' yöntemi ile zaman kaybı yaşanmadan tamamlanacağını ifade etti.

Ramazan Bayramı için tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Genel Müdür Yürükçü, bayramda Çanakkale Boğazı ve adalar hattındaki çalışmalarla ilgili, "Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatlarında 2 gemi ve 4 feribot ile hizmet verilecek. Bayram süresince Çanakkalemizi araç yoğunluğuna maruz bırakmamak için 15 dakikada bir 24 saat gemilerimiz sefer yapacak. Gelibolu-Lapseki hattında 4 gemi ile vereceğimiz hizmette ise yarım saatte bir kesintisiz 24 saat seferler olacak. Gökçeada- Kabatepe hattında ise 2 gemi ile iki saatte bir ulaşım gerçekleştirilecek. Saat 22.00’ye kadar devam edecek olan seferlerde ihtiyaç olması durumunda ek seferler ilave edilecek. Geyikli-Bozcaada hattında da 2 gemi ile saat 08.00’den 24.00’e kadar her saat başı sefer yapılacak" dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim