• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Boğaziçi Rallisi İSG Airport Otel'de başlıyor

Boğaziçi Rallisi İSG Airport Otel'de başlıyor
Avrupa Ralli Şampiyonasının 4. Ayağı olan ve bu yıl 40. kez düzenlenmekte olan, Boğaziçi Rallisi 3 Haziran tarihinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan start alacak.

Boğaziçi Rallisi Tarihinde İlk Kez Bir Havalimanından Start Alıyor...

Avrupa Ralli Şampiyonasının 4. Ayağı olan ve bu yıl 40. kez düzenlenmekte olan, Boğaziçi Rallisi 3 Haziran tarihinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan start alacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı ISG Airport Hotel sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte ISG Airport Hotel konaklama oteli ve ralli merkezi olarak hizmet veriyor. Otel 3 - 5 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik boyunca sporcuları, takım personellerini ve yarış meraklılarını ağırlıyor olacak.

39 yıllık tarihi ile Türkiye´nin en eski uluslararası motorsporu organizasyonu olan Avrupa Ralli Şampiyonası yarışı, Boğaziçi Rallisi 3-5 Haziran tarihleri arasında koşulacak. Bu sene 40. yılı kutlanan rallinin güzergahı, yine İstanbul´un Anadolu yakası ile Kocaeli´deki hızlı ve düzgün zeminli toprak etaplardan oluşuyor.

2011 yarışı, Avrupa Ralli Şampiyonası ile birlikte Türkiye Ralli Şampiyonası´na da puan verecek. Ayrıca yarış içerisinde Historic Rally Şampiyonası ile Mahalli klasman bölümleri de koşulacak. Bu seneki yeniliklerden birisi, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı´nın yarışa ev sahipliği yapması. Sabiha Gökçen Havalimanı oteli, Ralli Merkezi olarak hizmet verirken, rallinin servis alanı da, yine havaalanı içinde yer alacak.

Yarış 3 Haziran Cuma günü Sabiha Gökçen Havalimanı´ndan start olacak. Cuma günü geçilecek dört etaplık bölümün ardından, ekipler zaferi kazanmak için Cumartesi ve Pazar günleri İstanbul ile Kocaeli´nin toprak etaplarına yönelecek. Etapların büyük çoğunluğu, geçtiğimiz sene Dünya Ralli Şampiyonası ve Avrupa Ralli Şampiyonası organizasyonlarımızda kullanılmış ve ekipler tarafından beğenilmişti.

3-5 Haziran 2011 tarihlerinde İstanbul ve Kocaeli´de organize edilecek olan 40. Boğaziçi Rallisi´nin kayıt listesi açıklandı. Listede 12´si yabancı olmak üzere, toplam 55 otomobil yer alıyor.

Avrupa Ralli Şampiyonası´na kayıtlı olan 9 sürücünün start alacağı rallinin kayıt listesinde, ayrıca 9 tane de S2000 otomobili var.

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim