• BIST 9496.45
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Boğaziçi'nden Avrupa lideri çıktı!

Boğaziçi'nden Avrupa lideri çıktı!
Castrol Ford Team Türkiye, Türkiye'nin uluslararası nitelikli en önemli ve en eski motor sporları organizasyonu Boğaziçi Rallisi'ni ilk 2 sırayı alarak başarıyla tamamladı.

Dört ayrı kategoride yurt içi ve yurt dışından toplam 114 sporcunun katıldığı zorlu rallinin sonunda Murat Bostancı – Onur Vatansever ikilisi, lider başladıkları yarışı zaferle taçlandırma başarısını gösterdiler. ERT yani Avrupa Ralli Kupası’nı da takip ederek çift cephede mücadele etmeye başlayan Castrol Ford Team Türkiye ’den Murat Bostancı – Onur Vatansever ikilisi, ERT’nin aynı zamanda 6. ayağı olan bu önemli yarışını birinci tamamlayarak Avrupa Ralli Kupası’nda da liderliğe yükseldiler. Yarışın 2. gününde liderliğe kadar yükselen Orhan Avcıoğlu – Burçin Korkmaz ikilisi ise Castrol Ford Team Türkiye adına Boğaziçi Rallisi’ni 2. tamamlayarak Türkiye Ralli Şampiyonası için çok değerli puanlara imza attılar.
 
Castrol Ford Team Türkiye, Avrupa Ralli Kupası’nda (ERT) Türkiye’yi temsil etmek üzere çıktığı ikinci yarışında da yine birinci olarak 308 puanla liderliğe yükseldi.  24-26 Temmuz tarihlerinde düzenlenen ve ERT’nin aynı zamanda 6. ayağı olan Boğaziçi Rallisi’ne lider başlayıp 1.’likle tamamlayan Murat Bostancı – Onur Vatansever ikilisi, şampiyona da iddialı bir konuma yükseldi.  Avrupa Ralli Kupasında şampiyonluğuna imza atmak için çok önemli bir etabı daha geride bıraktıklarını dile getiren Murat Bostancı, “Ralli dünyasının UEFA kupasında artık lider konudayız. Kendi evimizde yarışmanın avantajını en iyi biçimde kullandık. Boğaziçi Rallisi’ne de katılan ve yarışı 3. olarak tamamlayan X Dubai World Rally Team'den Rashid Al Ketbi’nin önüne geçerek kupada 1. sıraya yükselmemizin arkasında akıllı bir takım stratejisi yatıyor. Bundan sonra artık Türkiye’ye bir Avrupa Ralli Kupası getirmek için elimizden geleninin daha fazlasını yapacağız” açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim