• BIST 9524.59
  • Altın 2493.789
  • Dolar 32.5764
  • Euro 34.7318
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Boğazın kardeşleri Latilla ve Matilda

Boğazın kardeşleri Latilla ve Matilda
“Latilla” ve “Matilda” isimli mega lüks yatlar Asya ve Avrupa kıtasının birleştiği yerde, İstanbul’un incisi Boğaziçi’nin eşsiz dokusunu 2012 sezonundan itibaren yerli ve yabancı turistlere sunmayı planlıyor.

“Latilla” ve “Matilda” isimli mega lüks yatlar Asya ve Avrupa kıtasının birleştiği yerde, İstanbul’un incisi Boğaziçi’nin eşsiz dokusunu 2012 sezonundan itibaren yerli ve yabancı turistlere sunmayı planlıyor.

Türkiye’de bir ilke imza atarak özel etkinliklerini ve yemek keyfini denizin üzerine taşıyan “Latilla” ve “Matilda” isimli mega lüks yatlar Asya ve Avrupa kıtasının birleştiği yerde, İstanbul’un incisi Boğaziçi’nin eşsiz dokusunu 2012 sezonundan itibaren yerli ve yabancı turistlere sunmayı planlıyor. Özel dekorasyonu, exclusive hizmet anlayışıyla her türlü konforun ve detayın düşünüldüğü bu yatlar 135- 150 kişi kapasitedeler.

Grup rezervasyonlarında ünlülerin tercihi “Matilda
Cumhurbaşkanlarının, Başbakanların ve uluslar arası üst düzey bürokratların tercihi olan 41,5 metre boyundaki “Matilda” da kral ve kraliçeler de ağırlanıyor. Hollywood yıldızlarının da tercihi olan Matilda yerli yabancı tüm sanatçılara ard arda mekan sahibi yapıyor. “Matilda” bu yılda üstlendiği misyon gereği yine kapalı grup rezervasyonlarına ve özel etkinliklere ev sahipliği yapacak.

“Latilla” bu yıl Boğazın göz bebeği olacak

36 metre boyunda süper yat “Latilla”ise bu yaz İstanbul Boğazı’nda özel olarak hazırlanan restoranı ve menüsü ile Boğaz keyfini lezzetle buluşturmak isteyenlere her gün, öğle ve akşam yemeklerinde hizmet verecek.

Belçikalı executive şefin usta ellerinden çıkan özel lezzetler ve limitsiz içki seçeneklerinden oluşan barıyla donatılmış, seçkin menüleriyle, “Latilla” boğazın her köşesinden İstanbul’a “merhaba” diyecek. Yalnız iş adamları, yönetici davetleri, özel gün kutlama ve eğlenceleri değil, herkes için 365 gün İstanbul’u denizden seyretmek, tarihi ve kültürü bir arada yaşamak için de ayrıcalıklı bir alternatif olarak bu sezonun en çok aranan ve tercih edilecek mekanı olmaya aday.

Şirketin profesyonel yöneticileri “Bu projeyi en yüksek düzeyde ve en profesyonel şekliyle çalışarak bir yaşam biçimi haline getirdik, deniz turizminde de dünya standartlarını zorluyoruz. İstanbul ve Türk turizminin, Dünya turizminde hak ettiği yerini kazandırmak adına, yerli ve yabancı misafirlerimize verdiğimiz hizmetle, belirlediğimiz hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. “Matilda” ve “Latilla” da bu sezon bireysel, grup ve özel etkinlikleri ile aranma ve tercih edilme sırasında zirvedeki yerini koruyacak” şeklinde konuştular.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim