• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Bölge Zafer Havalimanı'yla kalkınacak

Bölge Zafer Havalimanı'yla kalkınacak
Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral, Zafer Havalimanı'nın bölgeye önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

 

TÜGİK Başkanı Erkan Güral, Zafer Havalimanı'nın bölgeye önemli katkılar sağlayacağını belirterek, Avrupa bağlantılarının da sağlanmasıyla daha iyi noktalara ulaşılacağını bildirdi.
 
Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği'nden (KÜGİAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, Güral, KÜGİAD yöneticilerinin katılımıyla bir restoranda düzenlenen yemek öncesi yaptığı konuşmada, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak'a yönelik inşa edilen Zafer Havalimanı'nın, 25 Kasım'da hizmete girdiğini hatırlattı.
 
Havalimanının bölge insanı için önemli olduğuna işaret eden Güral, "Zafer Havalimanı bölgemize önemli katkılar sağlayacak. Avrupa bağlantılarının da sağlanmasıyla daha iyi noktalara ulaşacağız. Onun için hepimizin havalimanına katkı sağlaması gerekiyor. Biz şirket olarak bunu önemsiyoruz ve sizlere de tavsiyem: sık sık uçun ve uçurun" dedi.
 
KÜGİAD Başkanı Mithat Delen de uçak seferlerinde yolcu sayısının her geçen gün arttığına dikkati çekti.
 
Bu artışın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Delen, "KÜGİAD ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla gereken desteği vererek havalimanımıza sahip çıkmalıyız" diye konuştu.
 
Yemeğe, KÜGİAD Yönetim Kurulu üyeleri Naime Göker Ekim, Erol Akdemir, Selman Hatipoğlu, Naciye Özkalkan, Ali Korkmaz, Merve Özçınar Gül, Nida Öztuğcu, Osman Baş ve Selim Durmaz katıldı. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim