• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Bolu Güneş Nakliyat A.Ş. DAF ile büyüyor

Bolu Güneş Nakliyat A.Ş. DAF ile büyüyor
Merkezi Düzce-Kaynaşlı’da bulunan Bolu Güneş Ulus. Nak. Tic. AŞ yeni araç yatırımlarında tercihini yine DAF ve TIRSAN ürünlerinden yana kullandı.

Bolu Güneş, DAF ile büyüyor

Merkezi Düzce-Kaynaşlı’da bulunan Bolu Güneş Ulus. Nak. Tic. AŞ yeni araç yatırımlarında tercihini yine DAF ve TIRSAN ürünlerinden yana kullandı.

10 adet DAF FT CF85.460 çekici ve 10 adet TIRSAN tenteli semi-treyler alımı gerçekleştiren firma, DAF-TIRSAN Otomotiv Samandıra tesislerinde yapılan tören ile araçlarını teslim aldı. Araçlarını teslim alan Bolu Güneş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çapar DAF ve TIRSAN ürünlerini tercih etme nedenini şöyle açıkladı: “Grup şirketlerimiz Martı Trans ve Bolu Güneş olarak kuruluşumuzdan bugüne TIRSAN ile ilişkimiz hep çok iyi olmuştur. Özellikle DAF-TIRSAN’ın sağladığı satış sonrası hizmetler operasyonumuzu kesintisiz yürütmemize imkan sağlarken, düşük işletme maliyeti sunmaktadır. Gelecekte de tercihimiz DAF ve TIRSAN araçları olacaktır” dedi. Bolu Güneş 2007 yılından bu yana bu isimle faaliyet göstermektedir ve ağırlıklı olarak Avrupa’ya Grupaj yükleme yapmaktadır.

Başarısı sektörün en prestijli ödülleri ile defalarca perçinlenen DAF FT CF85.460 tipindeki araçlar SMART enjeksiyon teknolojisi sayesinde yüksek performansı düşük yakıt sarfiyatı ile birlikte sunmaktadır. Teslimatı gerçekleştirilen araçlar Türkiye pazarına ilk kez sunulan opsiyonel bir özelliğe de sahiptirler. ‘Skylights’ adı verilen kabin tavanına entegre spot lambaları DAF’ı tüm rakiplerinden ayıran benzersiz bir özelliktir. Kabin tavanına entegre olması sayesinde diğer harici sis/spot lambaları gibi sürtünme direncini arttırmadıkları için yakıt sarfiyatını olumsuz yönde etkilememektedirler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim