• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Bora Jet sefer için karlı hat arayışında

Bora Jet sefer için karlı hat arayışında
Bora Jet Yönetim Kurulu Başkanvekili Osman Ata Ataç, Bursa’da yaptığı açıklamada Anadolujet ile bölgesel havacılık konusunda çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 

Bora Jet Yönetim Kurulu Başkanvekili Osman Ata Ataç, Bursa’da yaptığı açıklamada Anadolujet ile bölgesel havacılık konusunda çalışmalarının devam ettiğini söyledi. "Onlar için karlı olmayan, fakat bizim için karlı olabilecek hat yakalamaya çalışıyoruz" diyen Ataç, "O kadar kolay iş değil ince hesap yapılması lazım. Kapsamlı işbirliği ümidindeyiz" dedi.
 
Bölgesel havacılık alanında faaliyet gösteren Borajet, Bursa’da Sheraton Otel’de seyahat acentaları ile biraraya geldi. Toplantı öncesinde çalışmaları ile ilgili basın mensuplarına bilgi veren Borajet Yönetim Kurulu Başkanvekili Osman Ata Ataç, politikaları gereği 5 uçak ile bölgesel havacılık yaptıklarını hatırlatarak, havacılık alanında hizmet almayan illerin hava ulaşımını sağlamaya çalıştıklarını kaydetti. Bursa’nın, Ankara üzerinden ulaşımını sağladıklarını söyleyen Ataç, doluluk oranının her geçen gün arttığını dile getirdi.
 
Türk Hava Yolları (THY) bünyesindeki Anadolujet ile bölgesel havacılık konusunda çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Ataç, "Onların uçakları 156 - 200 kişilik uçaklar. Onlar için karlı olmayan kısa hatlar var ve onları yüklenebiliriz. Zaten bölgesel havacılık böyle çalışıyor. Toplantılara devam edeceğiz. Esaslı bir ortaklık peşindeyiz. Bunların yaz hattı, kış hattı var. Teknik seviyede arkadaşlarımız hat yöneticileri Ankara’da toplandılar. Bir kez daha Ankara’da toplanacaklar. Bir şekilde anlaşmaya varacağız. İki tarafın ticari menfaatini gözetmesi lazım. Onlar için karlı olmayan fakat bizim için karlı olabilecek hat yakalamaya çalışıyoruz. O kadar kolay iş değil, ince hesap yapılması lazım. Kapsamlı işbirliği ümidindeyiz" diye konuştu.
 
"ADALARA UÇABİLİRİZ"
 
Son 6 ayda 125 hattı incelediklerini söyleyen Ataç, Anadolujet’ten de birçok teklifin geldiğini belirterek, çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. Yurtdışı için de dönemsel çalışmalarının olabileceğini söyleyen Ataç, 1,5 - 2 saatlik mesafeyi geçmeyen yerlere uçabileceklerini kaydetti. Yaz ayları için adalara uçabileceklerini dile getiren Ataç, "Mikanos’a uçuyoruz. Rodos olabilir. Onlar bize müsait. Dünyanın her tarafında bu tür uçaklar git gel yaparlar" dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim