• BIST 9565.03
  • Altın 2472.424
  • Dolar 32.4606
  • Euro 34.5124
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Borajet Şanlıurfa'yı 25 TL'ye uçuracak

Borajet Şanlıurfa'yı 25 TL'ye uçuracak
Bora Jet, 4 Ekim'den itibaren Şanlıurfa'dan yolcularını 25 TL'ye uçuracak.

Borajet Şanlıurfa'yı 25 TL'ye uçuracak

Bora Jet, 4 Ekim'den itibaren Şanlıurfa'dan yolcularını 25 TL'ye uçuracak.

4 Ekim’de Şanlıurfa’da uçak seferlerine başlayacak olan Bora Jet Ticaret Başkanı Recep Küçük, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın da katılımıyla gerçekleşen bir basın toplantısı düzenlendi.

Basın toplantısında konuşan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa’nın her alanda çıkış noktasında olduğunu belirterek Bora Jet’in yurt içi ve yurt dışı seferlerine başlaması ile birlikte Şanlıurfa’ya gelen turist sayısında önemli bir artışın olacağını söyledi. Basın toplantısında Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bora Jet Ticaret Başkanı Recep Küçük, Bora Jet’in ilk ve tek bölgesel havayolu şirketi olduğunu ifade etti. Bora Jet’i çiçekleri polenleyen arılara benzeten Ticaret Başkanı Recep Küçük, "Biz Bölgesel bir havayolu şirketiyiz. Bölgesel taşıyıcı olarak bölge halkına hizmet ederiz ve bölge halkının diğer çevre illerle bölgesinin içindeki ticareti ile uğraşırız. Biz Şanlıurfa’dan Almanya’ya uçuş başlatamayız fakat Şanlıurfa’dan Almanya’ya uçuşların başlaması için Şanlıurfa’da turizm başlatabiliriz. Bora Jet olarak Mayıs 2010 tarihinde uçuşlarımıza başladık ve şu anda ATR 72-500 modelinde 4 tane uçağımız bulunmakta. Uçaklarımızın hepsi 4-5 yaş aralığında ve son teknoloji ürün pervaneli uçaklardır. Uçakların pervaneli olması jet motoru olmadığı anlamına gelmemektedir. İşlem olarak aynıdır fakat pervaneli uçakların diğer motor çeşitlerine göre gerek performans ve gereksede yüksek irtifalarda, dar pistlerde diğer uçaklara göre üstünlüğü bulunmaktadır" dedi.

Bora Jet’in basın toplantısına Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkan Vekili Ahmet Al, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Bora Jet Bölge Sorumlusu Cem Göncü ve Bora Jet yetkilileri katıldı. Toplantıda Bora Jet Ticaret Başkanı Recep Küçük ve Vali Nuri Okutan protokol imzaladı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim