• BIST 9568.19
  • Altın 2473.348
  • Dolar 32.4469
  • Euro 34.5041
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C

Borusan Lojistik Müdürü ölümden döndü

Borusan Lojistik Müdürü ölümden döndü
Borusan Lojistik Genel Müdürü ve aynı zamanda Borusan Otomotiv Motorsport pilotu Kaan Gürgenç, motosikletiyle kaza yaptı.

Borusan Lojistik Müdürü ölümden döndü

Borusan Lojistik Genel Müdürü ve aynı zamanda Borusan Otomotiv Motorsport pilotu Kaan Gürgenç, motosikletiyle kaza yaptı.

Borusan Lojistik Genel Müdürü ve aynı zamanda Borusan Otomotiv Motorsport pilotu Kaan Gürgenç, motosikletiyle kaza yaptı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Gürgenç, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Bebek Cevdet Paşa Caddesi Aşiyan Mezarlığı önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 34 KG 225 plakalı motosikletiyle seyir eden Kaan Gürgenç, bir aracın sağından geçmek isterken önce bariyerlere, ardından da sağından geçmeye çalıştığı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletinden fırlayan Gürgenç’i takılı olan kaskı korudu. Vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler oluşan Gürgenç’in yardımına çevredeki vatandaşlar ve ardından olay yerine 500 metre uzaklıktaki Borusan Holding çalışanları koştu. Olay yerine gelen çalışanlar, Gürgenç’in güneşten etkilenmemesi için şemsiye açarak, boynuna havlu sardı. Ambulans beklenirken Gürgenç, telefonuyla görüşmeler yaptı. Olay yerine sağlık ekipleri ve polisin gelmesiyle Gürgenç, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla alındı. Holding çalışanlarının sedye üzerinde moral vermeye çalıştıkları Gürgenç, Maslak Acıbadem Hastanesi’ne götürüldü.

Görgü şahidi bir vatandaş, “İlk önce minibüsün solundan geçmek istedi. Ancak solundan araba geldiği için sağına girdi. Bu sırada çöp kovasına, bariyerlere, ardından da minibüse çarptı” dedi.

Polis, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim