• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Borusan'dan geleneksel Tedarikçi Günü

Borusan'dan geleneksel Tedarikçi Günü
The Seed İstanbul'da tedarikçileriyle bir araya gelen Borusan Lojistik, 2010 yılı performansını değerlendirdi ve stratejik planı kapsamındaki hedeflerini paylaştı.

BORUSAN LOJİSTİK HEDEFLERİNİ TEDARİKÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Borusan Lojistik, geleneksel Tedarikçi Günü'nün bu yıl beşincisini düzenledi. The Seed İstanbul'da tedarikçileriyle bir araya gelen Borusan Lojistik, 2010 yılı performansını değerlendirdi ve stratejik planı kapsamındaki hedeflerini paylaştı.

Etkinliğe, Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç'in de aralarında bulunduğu üst yönetimin yanı sıra Borusan Holding CEO'su Agah Uğur da katıldı. Başarılı tedarikçilerini ödüllendiren Borusan Lojistik, bu yıl ilk kez "Kıdem Plaketleri" uygulamasını başlattı.

Borusan Lojistik, bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği 'Tedarikçi Günü' etkinliğinde tedarikçileriyle bir araya geldi. Borusan Lojistik Tedarikçi Yönetim Sistemi'ne dâhil olan firmaların katıldığı etkinlik The Seed İstanbul'da gerçekleşti. 2010 yılı performansını tedarikçileriyle birlikte değerlendiren Borusan Lojistik, yeni hedeflerini de paylaştı. Borusan Holding CEO'su Agah Uğur da bu yıl konuşmacı olarak etkinliğe katıldı.

Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, Borusan Holding'den bahsetmesinin ardından şunları söyledi:

"Gerçekleştirdiği İLK'ler ve EN'Ler ile Borusan Lojistik'in Borusan Holding bünyesinde önemli bir yeri var. Kurumlar arası ticaret modeli olan B2B'yi başarılı bir şekilde uyguluyorlar ve çalışmalarını sürekli geliştiriyorlar. Müşterileriyle 'müttefikler' olarak tanımlayabileceğimiz bir ilişkileri bulunuyor ve bu tedarikçileri için de geçerli. Türkiye, bölgesel güç olma hedefi doğrultusunda güçlü adımlarla ilerliyor. Bizim de rekabet gücümüzü artırmak için yenilikçiliği
teşvik eden politikalar üretmemiz, yenilikçiliği geliştirmemiz ve yeni pazarlardaki fırsatları yakından takip etmemiz gerekiyor. Beş yıllık stratejik planımızdaki iddialı hedeflerimiz kapsamında lojistik alanına da yoğunlaşıyor, Borusan Lojistik'in bölgesel satış ve faaliyet gelirlerini artırmasına odaklanıyoruz. Borusan Lojistik'in tedarikçileriyle birlikte hedeflere ulaşacağına inanıyorum."

Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç ise şunları söyledi:

"Siz tedarikçilerimiz sayesinde ekonomide belirsizliklerin olduğu zamanlarda dahi kârlı büyümemizi sürdürdük, iş hacmimizi yükselttik. Uzun soluklu işbirliğimiz ve aramızdaki güven ile belirlediğimiz hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum. Kaliteli ürün ve hizmetleriyle iş süreçlerimizi destekleyen, hedeflerimize ulaşmamızda büyük emeği geçen tüm tedarikçi dostlarımıza teşekkür ederim."

Başarılı tedarikçilere ödül verildi

Borusan Lojistik'in 2010 yılındaki başarılı performanslarını ödüllendirdiği firmalar Batı Nakliyat Alım Satım Tic. Ltd. Şti., Eksper Tren Taşımacılığı A.Ş., Opet Petrolcülük A.Ş., Emek Uluslararası Nak. A.Ş., Grupaj Servis Uluslararası Nakliyat A.Ş. ve Makliftsan İş Makinaları San. Tic. Ltd. Şti. oldu. "Yılın Tedarikçisi" ödülünü ise Bortruck Lojistik Ltd. Şti. aldı.

Borusan Lojistik'in bu yıl başlattığı "Kıdem Plaketleri" uygulaması kapsamında "5 Yıllık Kıdem Ödülleri" ve "10 Yıllık Kıdem Ödülleri" verildi.

Tedarikçiler adına ağaç dikildi

Borusan Lojistik, '7 Ağaç Ormanları' programı kapsamında etkinliğe katılan tedarikçileri için kişi başına yedi ağaç dikerek kendilerine sertifikalarını takdim etti. Haziran ayında Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma Vakfı (ÇEKÜL) ile '7 Ağaç Ormanları' protokolünü imzalayan Borusan Lojistik, 2015 yılı sonunda 1.000.000 ağaçlık bir orman oluşturmuş olmayı hedefliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim