• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Bosch bayileri İstanbul'da buluştu

Bosch bayileri İstanbul'da buluştu
Bosch Isı Sistemleri bayileri ‘Bosch ile 1 Gün’ temasıyla İstanbul’da buluştu.

Bosch Isı Sistemleri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bayi Toplantıları, bu yıl 8-9 Nisan tarihlerinde İstanbul’da yapıldı.

"İstanbul'da Bosch ile 1 Gün" temasıyla gerçekleştirilen toplantıda, 2014 yılının değerlendirmesi yapılırken 2015 hedefleri paylaşıldı.

Bosch Isı Sistemleri, geleneksel bayi toplantısını, bu yıl 8-9 Nisan tarihlerinde Türkiye genelinden yaklaşık 112 iş ortağının katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirdi. 

Bosch’un Küçükyalı’daki yeni Merkez Binası ve Hilton Kozyatağı Otel’inde ağırlanan bayilere, Bosch yetkilileri tarafından 2014 yılı değerlendirilmesi yapılarak, 2015 yılı ilk çeyrek sonuçları ve 2015 yılına ilişkin planlar ve hedefler aktarıldı.

Bu yıl "İstanbul'da Bosch ile 1 Gün"  temasıyla gerçekleştirilen toplantıya; Bosch Termoteknik Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat, Bosch Isı Sitemleri Türkiye Satış Müdürü Murat Korkmaz ve Türkiye'nin farklı bölgelerinden birçok Bölge Satış Yöneticisi de katıldı.

Polat: “İş ortaklarımıza her türlü desteği vermeye hazırız”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Bosch Termoteknik Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat, iş ortaklarının kendileri için son derece önemli bir kanal olduğunu vurguladı. Polat, “Güçlü bayi yapısıyla güvene dayalı, karşılıklı kazancı destekleyen kuvvetli bir ilişki kurduğumuz bayilerimizin ihtiyaç duydukları her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Korkmaz: “Değişen pazar koşullarına göre çözümler sunacağız”

Toplantıda 2014 yılının değerlendirmesini yapan, 2015 yılında iş ortaklarını bekleyen gelişmeleri aktaran Bosch Isı Sitemleri Türkiye Satış Müdürü Murat Korkmaz ise ısı sistemleri sektöründe sürdürülebilirliğin hem şirketler hem de bayiler için önemine vurgu yaptı. Korkmaz, iş ortaklarına, değişen pazar koşullarına karşı yeni dönemde de en uygun çözümleri sunacaklarını söyledi.

Bosch Isı Sistemleri bayileri moral depoladı

Toplantıların ardından 'Ritim Atölyesi' ekibi katılımcılara kısa bir ritim eğitimi verdi. Burada eğlenceli dakikalar yaşayan ve yaratıcılıklarını ifade etme fırsatı bulan bayiler, daha sonra ünlü oyuncu ve eğitmen Mehmet Auf tarafından ‘Satış Eğlenceli Bir İştir’ başlığıyla düzenlenen interaktif etkinliğe katıldı.

Bayi toplantısının gala yemeği ise Kandilli’de bulunan tarihi Adile Sultan Yalısı'nda gerçekleştirildi. Gala yemeğinde sahne alan Grup Aloha şarkılarıyla konuklara eğlenceli bir akşam yaşattı.

Etkinliğin ikinci gününde iş ortakları, Bosch’un farklı departmanlarından yapılan sunumlarla endüstriyel gelişmeler hakkında bilgi sahibi olma imkanı yakaladılar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim