• BIST 9090.91
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Bosch 'Car Service' sayısı 200’e ulaştı

Bosch 'Car Service' sayısı 200’e ulaştı
Her marka ve model araca hizmet verebilen dünyanın en büyük bağımsız servis organizasyonlarından biri olan Bosch Car Service’lerin Türkiye’deki sayısı 200 oldu.

Hız, güven ve hizmet kalitesine önem veren Bosch Car Service, uygun fiyatlı ve ekonomik hizmeti Bosch tarafından eğitilerek sertifikalandırılmış personeli ile veriyor.

Kıbrıs’ın yanı sıra 53 ilde 200 noktada hizmette

Araç sahiplerinin kolaylıkla ulaşabilecekleri noktalarda kurulu olan Bosch Car Service’ler, Adana, Antalya, Ankara, Bursa, İzmir, İstanbul, Gaziantep gibi iller başta olmak üzere, Türkiye’nin 53 ilinde ve Kıbrıs’ta, 200 noktada hizmet veriyor.

Bosch Car Service’lerde araç garantisi bozulmuyor

Bosch tarafından belirlenen standartlarda yapılanan Bosch Car Service’lerde, her marka ve model aracın bakım ve onarım işlemleri, araç markasının garantisi bozulmadan yapılabiliyor. Bosch’un otomobil yedek parçasının yanı sıra, araç üreticileri işbirliğiyle otomotiv sistemleri geliştirmesi Bosch Car Service’leri bir adım öne çıkarıyor.

Bosch Test Cihazları kullanılıyor

Teknolojinin ön planda tutulduğu Bosch Car Service’lerde, araç arıza tespit ve giderilmesinde ise, Bosch tarafından üretilen test cihazları ve atelye ekipmanları kullanılıyor.

Bosch Car Service’lerde Vale hizmeti

Bosch Car Service’lerde başlatılan uygulamaya göre, araç sahiplerine vale hizmeti de sunuluyor. Belirli Bosch Car Service’lerde, araçları kullanıcıların kapısından teslim alıp, kapısına bırakma şeklinde uygulamaya konulan vale hizmeti, yakında tüm Bosch Car Service’lere yayılacak.

bosch2.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim