• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Bosch yöneticileri ‘Azuree’lerle yarıştı

Bosch yöneticileri ‘Azuree’lerle yarıştı
Azuree ile global bir marka yaratma yolunda emin adımlarla ilerleyen Sirena Marine ve Türkiye’nin en iyi yelkenli okullarından Kechi Sailing bir ilke imza attı.

Bosch yöneticileri ‘Azuree’lerle yarıştı

Azuree ile global bir marka yaratma yolunda emin adımlarla ilerleyen Sirena Marine ve Türkiye’nin en iyi yelkenli okullarından Kechi Sailing bir ilke imza attı. Bosch’un üst düzey yöneticilerinden oluşan yelkenli takımları, Türkiye’nin ilk one design regatta’sında Azuree’lerle yarıştı.

Segmentindeki rakiplerinden daha geniş iç hacmine sahip olması, farklı tasarımı ve işçiliği ile ayrışan Azuree, 1998 yılından bu yana yelkencilik eğitimleri ve tekne kiralama hizmeti sunan Kechi Sailing tarafından da tercih edildi. Tüm eğitim filosunu Azuree Serisi ile yenileyen Kechi Sailing, yelken meraklılarının, denizle ilk buluşmalarını ödüllü Azuree’lerle gerçekleştirmesini sağlıyor. Bu çözüm ortaklığı ile Türkiye’de bir ilke imza atıldı ve Azuree 40’larla Türkiye’nin ilk one design (eş teknelerle) regattası düzenlendi.

Bahar, yaz ve güz döneminde olmak üzere 3 etaptan oluşması planlanan yarışların ilki 10-11 Haziran tarihlerinde gerçekleşti. Bosch Türkiye’nin üst düzey yöneticilerinden oluşan 3 takım (beyaz takım, sarı takım, turuncu takım), Cuma günü Fenerbahçe’deki Setur Marina’dan hareket edip, Trilye’ye vardı. Cumartesi günü ise ekipler Trilye’den dönüş rotasına girdi. Fenerbahçe’de finişe giren ilk takım Beyaz takım oldu.

Her 3 takımın da oldukça keyifli saatler geçirdiği yarışın organizasyonunu gerçekleştiren Kechi Sailing Genel Müdürü Süleyman Er:

“Eğlenceli, çekişmeli ve oldukça keyifli bir regetta olması, bizleri ileriye daha cesaretli bakma noktasına getirdiği için mutluyuz.” dedi.

Azuree Pazarlama ve Satış Müdürü Deniz Özçakır ise, bu sene ilki düzenlenen Azuree 40 One Design Regatta için “3 tarafı denizlerle çevrili ülkemiz böyle güzel işbirliklerini ve organizasyonları hak ediyor. Azuree ile Türk yelkenli sektörü adına ilklere imza atıyor olmak bizi gururlandırıyor. Azuree 40 One Design Regatta ile daha fazla kişinin doğa, spor ve keyfi bir arada sunan yelkenciliği keşfetmesini hedefliyoruz” dedi.

Azuree 40 One Design Regatta Yeni Takımları Bekliyor

2011 yılında üç etaptan oluşması planlanan Azuree 40 One Design Regatta’nın kalan iki etabı yaz ve güz dönemlerinde gerçekleşecek. Organizasyonun yaz etabı Marmara Adası rotalı olacak. Güz etabında ise takımlar Fenerbahçe-Yalova rotasında yarışacak. Tarihlerin henüz netleşmediği etaplara katılım için farklı sektörlerdeki prestijli şirketler başvuruda bulunmaya başladı. Etapların 3 ila 5 takım arasında gerçekleşmesi planlanıyor. Takım üyelerinin yelkenli yatçılığın temel eğitimlerini almış olması gerekiyor.

Kaynak: Perşembe Rotası

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim