• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Bosch'tan çevreci sistemler

Bosch'tan çevreci sistemler
Bosch'un geliştirdiği Denoxtronic ve Departronic çevre dostu egzoz gaz arıtma sistemleri, Avrupa Komisyonu mevzuatlarındaki Euro VI standartlarına uygun düşük azot oksit emisyonuyla ön plana çıkıyor.


Avrupa şehirlerinde artan azot oksit seviyeleri gün geçtikçe çevre kirliliği için büyük tehlike oluşturuyor. Bosch geliştirdiği sistemlerle, azot oksit emisyonlarını büyük oranda azaltmayı hedefliyor. Bu amaçla geliştirilen Bosch Denoxtronic sistem azot oksitlerini %95’e kadar düşürürken, yakıt tüketimini %5’e kadar azaltıyor. Bosch Departonic sistem ise egzoz hattına kontrollü miktarda yakıt enjekte ederek, partikül filtresinin yenilemesini sağlıyor. Her iki sistem de ticari araç üreticilerinin, US16, Euro VI, ve Tier 4 gibi egzoz gaz emisyon standartlarını yerine getirmeleri için özel tasarlanmış.

Denoxtronic: tüm kategoriler için güvenilir ve dayanıklı sistemler

Denoxtronic tüm pazar ve araç kategorileri için güvenilir ve uzun ömürlü sistemler sunuyor. Bosch Denoxtronic 2.2 sistemi, ağır ve orta hizmet tipindeki araçlar ile traktör ve inşaat makineleri gibi arazi aplikasyonları için tasarlanmıştır. Buna ilave olarak deniz taşıtları için de kullanılabiliyor. Bosch son olarak gelişmekte olan pazarların araç aplikasyonlarına özel Denoxtronic 6.5 sistemini tasarladı. 

Yeni Denoxtronic 6.5 sistemi ise modüler bir kit olarak tasarlandığından, tüm pazar ve ticari araç kategorilerini kapsamakta. Denoxtronic sistem uzun ömürlüdür ve modüler tasarımından dolayı, değişik motor modellerine esnek bir biçimde ve kolayca entegre edilebiliyor. Denoxtronic için elektronik kontrol sistemi, müşterilerin tercihine göre, motor kontrol ünitesine ya da ayrı bir ölçüm kontrol ünitesine de entegre edilebiliyor. Denoxtronic 2.2, ve Denoxtronic 6.5 sistemlerinin 12 ve 24 volt’luk araç elektrik sistemlerine uyumlu versiyonları mevcut.

Departronic: partikül filtresinin yenilenmesi için ölçüm sistemi

Bosch Departronic sistemi, hem orta ve ağır hizmet segmentindeki ticari araçlarda hem de arazi aplikasyonlarında partikül filtresini yenilemekte.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim