• BIST 9524.59
  • Altın 2506.507
  • Dolar 32.5875
  • Euro 34.5111
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Bozhane Limanı belediyeye devredilecek

Bozhane Limanı belediyeye devredilecek
AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli Belediyesi'ne ellerini uzattıklarını ve Bozhane Limanı'nın Ereğli Belediyesine 49 yıllığına devredilmesi için çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, "Bizim derdimiz Ereğli'ye bir an önce bir şeyler yapabilmektir" dedi.

Candan, Kepez Mahallesi'nde vatandaşlar düzenlediği toplantıda, ilçede bulunan tersaneler bölgesini yakından takip ettiklerini söyledi. Önümüzdeki günlerde balıkçı tekneleri yapımı hedefiyle tersaneler bölgesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştireceklerini anlatan Candan, şöyle konuştu:

"Ereğli'de devam eden yatırımlar var. Hastane, adliye sarayı ve fen lisesi inşaatımız olsun bu konuları yakından takip ediyorum. Yine Ereğli'de trafik akışının büyük yükünü çeken yerlerden biri olan Devrek yol ayrımı kavşağına alt geçitli bir sistem yapabilmek için çalışmamız var. Bu hizmeti buraya kazandırabilirsek vatandaşlarımız ulaşımda ciddi bir rahatlığa ulaşacaklar. Dikkat ederseniz ne seçim öncesi ne seçim sonrası kavga etmedim bundan sonra da bu şekilde devam edeceğim. Belediyeyle görüşüyoruz biz elimizi uzattık onlarda uzattı.

Bozhane Limanının Ereğli Belediyesine 49 yıllığına devir işlemleri vardı uğraşıyoruz. Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkılıp yeniden yapılması için çeşitli yasal engeller var çözümüne katkı sağlamaya varız. Bizim derdimiz Ereğli'ye biran önce bir şeyler yapabilmektir. Biz aynı tenceredeyiz, birimiz yanarsa hepimiz yanarız. Buraya çakılan her çivi Ereğli'ye çakılıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçeye hizmeti nasıl daha iyi yapabiliriz noktasında sonuna kadar varım. Biz halkımızın oyları ile bu noktaya geldik. Halkımızın taleplerini de her zaman dikkate alıyoruz."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim