• BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

BP Türkiye’den Royal Opera House’da

BP Türkiye’den Royal Opera House’da
BP’nin sponsor olduğu Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile birlikte Londra’da düzenlediği resepsiyona Rıza Kayaalp ve Olimpiyatlarda Türkiye’yi gururla temsil eden yelkencimiz Nazlı Çağla Dönertaş da katıldı.

Türkiye’deki faaliyetlerinin 100. yılı kapsamında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’ne sponsor olan BP, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile birlikte bir resepsiyon düzenledi. BP Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener ve komite üyeleri ile federasyon başkanları, grekoromende Olimpiyat üçüncüsü olan milli sporcumuz Rıza Kayaalp, yelken dalında yarışan yelkencimiz Nazlı Çağla Dönertaş, BP bayileri, milli sporcular ve ailelerinin katıldığı resepsiyon Londra’da Royal Opera House’da gerçekleştirildi.BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Richard Harding resepsiyonda yaptığı konuşmada, konuklara katılımları nedeniyle teşekkür etti ve şunları söyledi: BP Türkiye olarak,  Türkiye’deki faaliyetlerimizin 100. yılını kutladığımız 2012 yılında  globaldeki sponsorluk desteğimizi Türkiye Olimpiyat Komitesi ile Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’ne taşıyarak onlara destek veriyor olmaktan dolayı gururluyuz.  Marka elçimiz olan tüm sporcularımızı yürekten destekliyoruz.”

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener ise konuşmasında BP’ye teşekkür ederek, sponsorlukların yaygınlaşması dileğinde bulundu. Erdener, “2012 Londra Olimpiyatları’nda aldığımız sonuçları önümüzdeki dönemde değerlendireceğiz. Ancak bizim şu andaki öncelikli hedefimiz 2020 Olimpiyatlarının İstanbul’da düzenlenmesi için sürdürdüğümüz çalışmaların olumlu sonuç vermesini sağlamak” dedi.

Resepsiyona katılan davetliler, Lozan’da bulunan Olimpiyat Müzesi’nden özel olarak getirtilen ve BP’nin katkılarıyla Royal Opera House’da sergilenen Olimpiyat Sergisi ile BP’nin “Technology Experience” başlıklı etkileyici sergisini de gezme olanağı buldular.

bp.jpg

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim